HM katalog ljeto

H&M katalog

H&M katalog Ljeto 2014 vrijedi sezonski do isteka zaliha

Prelistajte novi H&M katalog s ljetnom ponudom proizvoda koje već možete pronaći u trgovinama…

Novi H&M katalog – nova kolekcija ženske i muške odjeće, obuće i kupaćih kostima za sezonu Ljeto 2014; odlični novi modeli inspirirani egzotičnim destinacijama, elegancija crne i bijele i vječni traper, nove ponude modnog asesoara za grad i plažu; sunčane naočale, modne torbice i velike torbe, ukosnice i cvjetne trake za kosu – zavirite na stranice novog H&M katalog izdanja i odaberite svoju kombinaciju za ovo ljeto. Ponuda vrijedi sezonski, sve do isteka zaliha.

H&M dizajneri za ovo ljeto predlažu više modnih stilova među kojima svatko može pronaći sebe; mladenački živopisni jungle i cvjetni uzorci, animalni print, crno-bijele pruge i apstraktni uzorci ili jednobojne kombinacije, traper, military uzorci… Modna raznolikost nove H&M kolekcije za ljeto prisutna je kako na odjevnim predmetima tako i na modnom asesoaru i kupaćim kostimima.

Cijene nove H&M kolekcije su prilično pristupačne, izdvajamo neke od ponuda: kratki topovi već od 39,90 kuna, kaftan s uzorkom za 199,00, vruće hlačice od trapera 179,00 kuna, k sandale za 79,90, sunačne naočale za 49,90, bluza 149,00, hlače s uzorkom zmijske kože za 99,90, muške košulje za 69,90, pamučne kratke hlače 99,90, jednodijelni kupaći kostim s jednom naramenicom za 89,90, bikini gornji dio 39,90 i gaćice 69,90, naušnice 49,90, ogrlica za 69,90, ukosnice s cvjetovima za 19,90 kuna…

Prelistajte novi H&M katalog i na 38 stranica pronađite kombinaciju ili odjevni predmet koji će se savršeno uklopiti u Vaš stil, i zablistajte ovoga ljeta u šetnji gradom i na plaži, uz pristupačne H&M cijene. Pratite H&M s nama i dalje, sve najnovije kataloške objave ove modne kuće redovito za Vas objavljujemo u našoj rubrici H&M katalog.

Želite li još više inspiracije za novi ljetni look, potražite na našim stranicama i druge kataloge iz naših rubrika OdjećaObuća i Modni katalozi.

Novi H&M katalog vrijedi do isteka zaliha.