H&M katalog

H&M katalog

H&M katalog Kupaći kostimi

H&M katalog Kupaći kostimi vrijedi do prodaje zaliha

 

HM katalog – HM katalog swimmsuit – kolekcija za plažu 2013 – razigrane boje, ženstveni krojevi, supermoderno, udobno i povoljno: bikini topovi već od 34,90, kratke haljine već od 99,90 ili duge od 149,00, sandale za plažu ili štikle za večernji izlazak, pogledajte cijeli HM katalog  swimmsuit.

 

Novi  HM katalog swimmsuit donosi Vam odličnu HM ponudu kupaćih kostima u živim ljetnim bojama, koji će istaknuti Vašu ženstvenost, ali i druge odjeće za plažu, šetnju i izlaske u vrućim ljetnim danima i večerima, kao i nakita kojim ćete upotpuniti svoj stil.  HM katalog Vam za ovo ljeto predlaže ekslpoziju boja: žuta, ciklama ružičasta, morsko plava u svim nijansama, s ponešto klasične crne i bijele, jednobojno ili tropski uzorci, i sve to po zaista povoljnim cijenama. Prelistajte novi HM katalog.

 

Veliki izbor kupaćih kostima bikini kroja u novom  HM katalog izdanju pronaći ćete po cijeni već od 69,90 kuna. HM katalog predlaže Vam izbor između žutih, ružičastih, crnih ili oslikanh modela s apstraktnim printom. Kombinirajte modele s printom s pareom za 69,90, haljinom za 99,90 i sandalama za plažu već od 99,00 kuna.

 

Zablistajte ovo ljeto uz  HM katalog uz minimalan trošak, odaberite neki od modela mini haljina za 99,00 ili dugih krojeva za 149,90 ili 179,90 kuna. Suknju s tropskim uzorkom za 149,90 kuna kombinirajte s klasičnom prljavo bijelom bluzom za 149,90 ili s topovima već od 99,90 kuna.

 

Uz niske udobne sandale s jednostavnim remenima u boji ciklame za 99,00 kuna HM katalog Vam predlaže i sandale ukrašene velikim cvijetom, ili elegantne crne štikle od 149,00 kuna.

 

Svoj ljetni look upotpunite nekim od originalnih primjeraka HM nakita, HM katalog nudi Vam ogrlice od 79,00 kuna s kojima ćete pljeniti pažnju gdje god da se pojavite.

 

Želite li se istaknuti ovo ljeto a pritom ne potrošiti gomilu novca, svakako Vam predlažemo novi  HM katalog. Osim HM katalog swimmsuit predlažemo Vam i ostala izdanja u rubrici HM katalog, u kojima možete pogledati cjelokupnu HM ponudu. Pratite HM s nama, a želite li usporediti ovu ponudu s drugima, odaberite još neki od katalog iz naše rubrike Odjeća ili Modni katalozi.

 

Razigrane boje, ženstveni krojevi, supermoderan dizajn i niske cijene – novi  HM katalog.