H&M katalog djeca

H&M katalog djeca

H&M katalog Kids travanj 2014

H&M katalog vrijedi do isteka zaliha.

Novi H&M katalog -Kids – Nova proljetna kolekcija odjeće za djecu i poneki model za mame, pogledajte novi h&m katalog i odaberite dopadljivu, modernu i udobnu odjeću za svoje klince po povoljnim cijenama. Ponuda je aktualna od sve do isteka zaliha.

Modro-bijela kombinacija jednobojnih tkanina, sitnih uzoraka i veza, uz neizbježni traper – prijedlozi su iz novog H&M kataloga s dječjom kolekcijom. Kolekcija inspirirana prošlošću zaodjenuta u najnovije  modne trendove – zavirite na stranice novog H&M katalog izdanja i provjerite ponudu novih modela.

Što je još bolje, svi modeli dječje odjeće predstavljeni u novom H&M katalog broju dostupni su po zaista pristupačnim cijenama. Izdvajamo: modri kombinezon sa sitnim  uzorkom  za samo 99,00 kuna, kratke hlače s naramenicama od trapera za 149,00, modra bluza s vezom u etno stilu za samo 99,00 kuna, lagani pleteni pulover za 149,00, naborana tunika 249,00, hlače s uzorkom za sam 69,90, maxi haljina za mamu za 199,00 kuna… Prelistajte cijeli H&M katalog i odaberite svoju kombinaciju i uživajte u usklađenim stilovima.

Zavirite na stranice novog proljetnog H&M katalog izdana Kids i uživajte u odličnim ponudama dječje odjeće i prijedlozima za usklađeni stil. Odaberite dopadljivu i udobnu odjeću po najboljoj cijeni, pratite H&M na našim stranicama i dalje; potražite u našoj rubrici H&M sva aktualna izdanja ove modne kuće.

Za još više prijedloga za novi proljetni look za Vas i Vaše klince potražite na našim stranicama i druge kataloge iz rubrika Odjeća, Modni katalozi i Za djecu.

Novi H&M katalog Kids vrijedi do isteka zaliha.