h&m katalog kids

h&m katalog kids

h&m katalog kids

h&m katalog kids vrijedi do prodaje zaliha.

Novi H&M katalog Kids – nova kolekcija dječje odjeće i obuće za sezonu proljeće 2015. Za djecu od namjanjih uzrasta do modela za tinejdžere; lijepo, moderno, od materijala udobnih za kožu – pogledajte katalog i odaberite nešto za svoje klince. Ponuda vrijedi do prodaje zaliha.

Novi H&M katalog donosi pregršt izvrsnih modela dječje proljetne ocjeće. Curice će obožavati elegantnu ružičastu plisiranu haljinicu ili casual haljinu sa cvjetnim uzorkom, kao i kombinezon na točkice s mašnicom na pasici za samo 69,90. Za dečke H&M katalog nudi praktične i lijepe polo majice za samo 39,00 kuna, karirane košulje, bermude i još štošta.

Za nešto starije curice duge maxi suknje “na katove” kombinirane od tri različita uzorka u nijansama plave boje, s rubovima od čipke koje savršeno pašu uz visoke udobne platnene tenisice u plavoj boji jednao kao i uz balerinke ili mini suknje na volane uz bluzu s etno vezom…Prelistajte cijeli H&M katalog i provjerite sve.

Uz novi H&M katalog s izdvojenim ponudama dječje odjeće potražite na našim stranicama  i ostale H&M kolekcije. Pratite našu rubriku H&M katalog u kojoj prikupljamo i za Vas objavljujemo sve najnovije kataloške objave ove modne kuće. Za još više dobrih zimskih modnih ideja provjerite i druge aktualne kataloge u našim rubrikama  Odjeća Modni katalozi ili   Za djecu.

H&M katalog Kids vrijedi do prodaje zaliha.