H&M katalog kids

H&M katalog kids

H&M katalog Kids

H&M katalog Kids vrijedi do isteka zaliha.

H&M katalog Kids – Nova kolekcija za djecu iz H&M-a; zimska odjeća i proljetni odijevni predmeti, za dečke i djevojčice u dobi od 2 mjeseca do 14 godina, pogledajte novi H&M katalog Kids i obucite svoje klince moderno i udobno po tradicionalno povoljnim H&M cijenama. Ponuda vrijedi sve do isteka zaliha.

H&M katalog Kids donosi Vam pregled novih krpica za velike i male klince na policama H&M trgovina. Sve za djecu od najmanjih baby brojeva za dob od dva mjeseca pa do brojeva za tinejdžere pronaći ćete na stranicama novog H&M katalog izdanja. Prelistajte i uvjerite se sami u dobre ponude.

H&M katalog Kids donosi: traperice od 99,00, majice od 69,00, puloveri za 99,00, lagane jakne za 199,00 i štepane jakne za 299,00, sportska dječja odjeća već od 69,00 kuna, košulje za 99,00, haljine za curice već od 69,00, majice baby veličine već od 39,00 kuna i još zaista puno dobrih modela.

U drugom dijelu kataloga pronaći ćete i prvu ponudu dječjih kupaćih kostima i gaćica, majica na bretele i kratkih rukava. Pripremite se za toplije dane na vrijeme, po najpovoljnijim cijenama uz H&M katalog.

Prelistajte novi H&M katalog Kids na čak 28 stranica super ponude i obucite svoje klince u modernu i udobnu H&M odjeću uz minimalan trošak. Pratite H&M s nama i dalje, ovoga mjeseca ne propustite niti novi H&M katalog Sport s ponudom ženske modno sportske odjeće za indoor i outdoor rekreativne aktivnosti i vratite se u formu na vrijeme. Želite li još više dobrih ponuda dječje odjeće, potražite na našim stranicama u rubrikama Za djecu i Odjeća druge aktualne kataloge. U rubrici Rasprodaje pronaći ćete i sve siječanjske akcijske ponude, kako dječje odjeće tako i drugog asortimana.

H&M katalog Kids vrijedi do isteka zaliha.