H&M katalog kids

H&M katalog kids

H&M katalog Kids proljeće 2014

H&M katalog kids vrijedi do isteka zaliha.

Novi H&M katalog  Kids – Nova kolekcija dječje odjeće od najmanjih brojeva do veličina za tinejdžere – preslatke suknjice, majice s veselim printovima, udobne karirane košulje, svevremenske jeans hlače, pamučne majice i bluze i još hrpa odlične ponude za klince  očekuje Vas na stranicama proljetnog H&M katalog izdanja Kids. Pogledajte, odaberite  i obucite svoje klince u modernu i lijepu odjeću po vrlo povoljnim cijenama. Ponuda vrijedi sve do  isteka zaliha.

Kada je riječ o dječjoj udobnosti najvažnija odlika je udobnost. Novi H&M katalog obiluje udobnim modelima od prirodnih materijala čiji će dizajn oduševiti sve klince.

H&M katalog Kids donosi: haljine za 69,90, puloveri za 69,90, sportske majice dugiih rukava za samo 39,90, karirane košulje za 99,90 i jeans hlače za 149,90, pleteni pulover za 149,90 i pletena jakna za male djevojčice već od 79,90, bluza u etno stilu za 79,90 kuna. Prelistajte cijeli H&M katalog Kids i pronađite sve odlične modele.

Uz novi H&M katalog Kids pogledajte i novi H&M katalog Proljeće s ponudom muške i ženske proljetne kolekcije iz H&M prodavaonica, kao i posebni H&M katalog Valentinovo sa odličnom ponudom zavodljivog ženskog rublja. Pratite i druge kataloge iz naših rubrika Odjeća i Za djecu.

H&M katalog Kids vrijedi sve do isteka zaliha.