H&M katalog djeca

H&M katalog djeca

H&M katalog djeca

H&M katalog djeca vrijedi do isteka zaliha.

H&M katalog jesen 2013 donosi Vam novu  kolekciju dječje odjeće za jesen 7 zimu 2013. godine, već od najmanjih brojeva za bebe to veličina za tinjedžere.  Uz odličnu ponudu zimske odjeće pogledajte i H&M  kolekciju dječjih kostima za maskenbal, već od broja 92. Zabavite se s klincima za Halloween uz neki od maštovitih kostima iz novog HM katalog izdanja i  sveto po  povoljnim cijenama na koje ste navikli u H&M katalozima.

Pogledajte i super ponudu dječjih kostima za  maskenbal, prigodno uz Halloween, ali isto tako vrlo iskoristivo za tradicionalni fašnik u veljači. Gusar, kapetan, kostur, princeza, dvorska dama ili morska sirena? Što god Vaši klinci požele biti želju im možete ostvariti uz novi H&M katalog djeca.

Ovo su neki od H&M katalog prijedloga za maskiranu dječju zabavu: duga haljina dvorske dame pastelnih boja s blagim sjajem, za 349,00 kuna  ili komplet  od svjetlucave  haljine s tiskanim prugama, i nabranim ukrasima na prednjem dijelu, (od broja 92 – 128). Za sve male kapetane H&M katalog nudi kapetanov kaput od pamuka i lana  s izvezenim rubom, s malim podignutim ovratnikom i ukrasnim  gumbima  na prednjoj strani (veličine 2-3  bez gumba),  za 199,00 kuna i pripadajuće hlače za 99,00 kuna. Pogledajte sve prijedloge i zajedno s Vašim klincima odaberite neki od kostima za savršenu maskiranu zabavu.

H&M katalog nudi Vam i zaista bogatu ponudu ostale dječje odjeće za sve uzraste, prelistajte katalog i obnovite dječju garderobu za ovu zimu po povoljnim cijenama.

Pogledajte novi H&M katalog djeca, koji uključuje i  posebnu ponudu za Halloween, a preporučamo Vam i redoviti H&M katalog kojega također možete pronaći na našim stranicama.

Sve najnoviije H&M kolekcije očekuju Vas redovito u našoj rubrici H&M katalog, a sve ostale modne novosti potražite u rubrici Modni katalozi. Pratite nas i budite u tijeku s najnovijim modnim trendovima.