h&m katalog jesen

h&m katalog jesen

h&m katalog jesen

h&m katalog jesen vrijedi do prodaje zaliha.

Novi H&M katalog – nova kolekcija za sezonu jesen 2015 koju Vam predstavljaju neka od najzanimljivijih imena iz svijeta top modelinga. Inovativni ali praktični krojevi, neodoljivi printevi i boje zahvalne za kombiniranje, uz tradicionalno pristupačne cijene – prelistajte novi H&M katalog i upoznajte se s novom kolekcijom. Ponuda vrijedi do prodaje zaliha.

Na predstavljanju svoje nove kolekcije za sezonu jesen 2015 H&M se poigrao  temom svemira; scenografija revije asocirala je na svemirsku postaju i površinu Mjeseca, ali samo dio kolekcije odisao je   jednakom “svemirskom” estetikom. Iako su pojedini komadi podstavljeni i prošiveni prevladavajuće boje su, ipak,  “zemaljske”. Teške pletene veste, inovativni modeli hlača  i visoke ‘Moon’ čizme plijenili su najviše pažnje ljubitelja H&M branda. 

Novu H&M kolekciju predstavili su Kendall Jenner, Gigi Hadid i Joan Smalls, jedni od najtraženijih modela današnjice. Novi H&M katalog donosi Vam pregled najatraktivnijih komada iz jesenske kolekcije za sezonu 2015. Izdvajamo: vuneni ogrtač za 229,00, blago nabrana bluza s umetkom od čipke na prednjici, pleteni džemper za 149,00, hlače s uzorkom za 149,00, tamno zeleni top s kontrastnim rubom u zlatoj boji za samo 69,90, tri prstena za 79,90…

Zavirite na stranice novog H&M kataloga, odaberite svoju kombinaciju iz nove H&M kolekcije i zablistajte ove jeseni uz povoljne cijene.  Pratite našu rubriku H&M katalog  i dalje i uvijek budite u tijeku, a za još više dobrih proljetnih modnih ideja provjerite i druge aktualne kataloge u našim rubrikama  Odjeća ili  Modni katalozi.

H&M katalog vrijedi do isteka zaliha.