HM katalog

HM katalog

H&M katalog donje rublje

Neslužbeni H&M katalog donje rublje, vrijedi do isteka zaliha

H&M katalog “Holyday Lingerie” kolekcija donjeg rublja za žene.

H&M katalog donje rublje u svom posebnom blagdanskom izdanju donosi seksi i moderno donje rublje. Naime, H&M katalog se potrudio osmisliti liniju povoljnog i atraktivnog donjeg rublja primjerenog nadolazećim blagdanima koje cure obožavaju nositi kako bi se osjećale atraktivnije, a ujedno je to i odličan poklon njihovih boljih polovica.

Tako je H&M katalog donje rublje predstavio grudnjake sa super push-upom koji ne otkriva stvarnu veličinu grudi, ali ujedno grudima daje prirodni volumen te atraktivan izgled. Grudnjaci dolaze zajedno s tangama, gaćicama i hipstericama, a sve ovisi o ukusima kupaca. Naravno, tu su i različite boje, a sve su vrlo zanimljive i moderne.

Da se H&M katalog donje rublje zaista pobrinuo ove sezone oko potpunog imidža koji je ponudio svojim klijenticama, dokazuje ovo seksi dizajniranio rublje u prigodno srebrnoj boji te uvijek seksi i privlačnoj crvenoj boji. Super push up grudnjak, valja istaknuti, košta samo 69,90 kuna što je izvrsna ponuda za naše ionako tanke budžete tijekom kraja godine.

Naravno, H&M katalog donje rublje donio je i varijante donjeg rublja s halterima kao i čipkaste gaćice u nekoliko boja, ali i seksi rublje za spavanje poput crne satenske spavaćice koja košta samo 99,90 kuna.

Što nam je H&M katalog još pripremio pogledajte iznad članka, a što imaju drugi brendovi provjerite u rubrici “Odjeća“.