h&m katalog djeca

h&m katalog djeca

h&m katalog Za djecu ožujak 2014

h&m katalog djeca vrijedi do isteka zaliha.

Novi H&M katalog Kids – nova kolekcija dječje odjeće i obuće, od najmanjih brojeva sve do veličina za tinejdžere, odličan dizajn, udobni i praktični materijali i povoljne cijene – prelistajte novi H&M katalog Kids za proljeće 20114. i obucite svoje klince po posljednjoj modi uz minimalan trošak. Ponuda vrijedi sve do isteka zaliha.

Neodoljivo slatke jaknice malih brojeva za dečke i djevojčice za samo 99,00 kuna, kaputić za 179,00, krznene jaknice, pamučni topovi i majice kratkih rukava s printom većih brojeva za 39,90,   karirane košulje za 99,00 – sve to naći ćete na stranicama novog H&M katalog izdanja Kids.

Novi H&M katalog Kids donosi i veliki izbor odjeće od trapera maštovitih, modernih i uodbnih krojeva; jakne, bluze, duge i kratke hlače, kombinacija trapera i pamučnih materijala, jednobojni ili traper na točkice i zvjezdice –  sve po povoljnim cijenama:  jakna od trapera s pamučnim rukavima za 179,00, traper hlače s naramenicama za 179,00, duge hlače za 149,00  kuna – neke su od H&M katalog ponuda.

Prelistajte H&M katalog Kids i uvjerite se u odličnu ponudu. Obucite svoje klince po povoljnim cijenama ovoga proljeća, a za svoj novi outfit pogledajte i novi H&M katalog Proljeće s ponudom muške i ženske H&M proljetne kolekcije.  Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana preporučamo Vam i druge  kataloge iz naših rubrika Odjeća i Za djecu.

H&M katalog Kids vrijedi sve do isteka zaliha.