H&M katalog Conscious kolekcija

H&M katalog Conscious kolekcija

H&M katalog Conscious exclusive kolekcija

H&M katalog Conscious exclusive kolekcija u H&M trgovine stiže od 10.04.2014. i traje do isteka zaliha.

“Izgledati dobro mora i činiti dobro”  – moto je to H&M Conscious programa. Da ćete u H&M modelima izgledati dobro uz ne previše potrošenog novca, u to ste se već i do sada uvjerili, a od sada znate da kupujući u H&M-u doprinosite i očuvanju okoliša i održivom razvoju. Novi H&M katalog donosi Vam novu H&M kolekciju stvorenu u skladu s Conscious principima.

Ultimativni cilj H&M kompanije jest “činiti modu održivom i održivost modernom”. U praksi to znači da H&M modna kuća koristi ekološki prihvatljive i koži ugodne materijale te surađuje samo s partnerima koji također posluju po istim principima. Rezultat ove poslovne politike H&M-a možete vidjeti i na stranicama novog H&M katalog izdanja Conscious Exclusive. Prelistajte katalog i uvjerite se u odlične ponude.

Kolekcija koju predstavlja novi H&M katalog sadrži elegantne modele za posebne svečane prigode ili važne večernje izlaske, a neki od njih jednako dobro mogu poslužiti i za poslovni outfit.

Ako ste u potrazi za haljinom za maturalnu zabavu, svadbu ili sličnu prigodu, svakako Vam preporučamo ovaj H&M katalog. Haljina od šifona s volanima u boji pudera, duga crna jacquard haljina s asimetrično rezanim rubom, kratka lepršava svilena haljina, haljina kimono kroja od mješavine svile ili čipkana bijela haljina s naslovnice kataloga, neki su od H&M katalog prijedloga. 

H&M katalog nudi i prijedloge za svečani look i za sve one koji preferiraju drugačije kombinacije; bolero u matador stilu, prsluk s bogatim vezom, nabrani slojeviti top s naramenicama uz bijele hlače  s vezom, suknje od jacquarda…

Zavirite na stranice novog H&M katalog izdaja Conscious Exclusive i uvjerite se u odlične rezultate novog H&M pristupa modi. Odaberite svoj model ili kombinaciju za sve svečane prigode koje Vas očekuju i kombinirajte ih s cipelama, torbicama, nakitom i ostalim modnim detaljima koje ćete taokođer pronaći na stranicama ovog kataloga.

Pratite H&M s nama i dalje, kao i druge Modne kataloge odjeće i obuće.