Happy Dreams katalog

Happy Dreams katalog

Happy Dreams katalog siječanj 2014

Happy Dreams katalog vrijedi do 31.01.2014.

Happy Dreams katalog – Nova super ponuda iz Happy Dreams programa za zdravo spavanje, rođendanski popusti u siječnju za sve kupce madraca i podnica, pogledajte letak u prilogu i otkrijte sve super ponude iz Happy Dreamsa. Katalog vrijedi do 31. siječnja 2014.

Uštedite 47,5 posto pri kupovini odličnog madraca – Happy Dreams katalog nudi Vam madrac Duo sleep  s dvokomponentnom  jezgrom od
visokokvalitetne pjene  sa tvrđom i mekšom stranom, sa skidivom i perivom presvlakom koja ima antibakterijsku zaštitu, veličine 190/200 X 80 cm  sada za 1.399,00 umjesto redovne cijene od 2.666.-kn.

Podnica Laguna Mot s mehanizmom  za podizanje s elektro motorom i kontrolnim upravljačem, što omogućava podizanje uzglavlja do sjedećeg položaja i uznožja s presavijanjem u predjelu koljena. Pruža maksimalnu udobnost i prilagodbu anatomiji tijela. Za  vrijeme trajanja rođendanske ponude Happy Dreams katalog ova podnica može biti vaša za samo 530,00 kuna.

Iskoristite i kupon za dodatnih 10 posto popusta i druge pogodnosti koje Vam donosi ovaj Happy Dreams katalog. Pogledajte cjeli katalog i odaberite, a za još više dobih ponuda zavirite u našu rubriku Interijer i pronađite i ostale aktualne kataloge s ponudama madraca podnica i ostalog asortimana za spavaće sobe.

Happy Dreams katalog vrijedi do 31. siječnja 2014. godine.