Happy Dreams katalog

Happy Dreams katalog

Happy Dreams katalog lipanj

Happy Dreams katalog vrijedi od 01.06. do 21.06.2015.

Novi Happy Dreams katalog donosi akcijske ponude vrhunskih madraca, kreveta i podnica, od kojih je veliki dio hrvatske proizvodnje. Pogledajte katalog i upoznajte se s lipanjskom ponudom iz Happy Dreams prodavaonica. Katalog vrijedi od 1. do 21. lipnja 2015. godine.

Do 21. lipnja u Happy Dreams prodajnim salonima možete nabaviti High Life Tango – Moderan i funkcionalan krevet, u čiju su cijenu uključeni  madrac, ladice i dva  jastuka po akcijskoj cijeni od 5.592,00 kuna.

U lipnju je u Happy Dreams-u snižena i cijena Simpathy kreveta, koji ima sanduk za posteljinu, uzglavlje i ugrađenu letvičastu podnicu u dvije kvalitete prema odabiru kupca. Krevet se presvlači visokokvalitetnim tkanininama u više od 40 boja te se proizvodi u raznim dimenzijama prema želji i odabiru kupca. Ponudu potražite na posljednjoj stranici Happy Dreams kataloga.

Happy Dreams katalog nudi Vam i madrac Visco Five sa džepićastom opružnom jezgrom, s 5 anatomskih zona (opruge 1,6 mm i 1,8 mm), ravnomjerno raspoređenih prema anatomiji tijela, s obostranim slojevima memory pjene za maksimalnu udobnost; madrac  srednje tvrdoće i jedan od dva najkvalitetnija madraca s oprugama koji ima skidivu presvlaku s antibakterijskom zaštitom.

Do 21. lipnja na akciji je i madrac Premier; najtvđi visokokvalitetan madrac  iz Happy Drems asortimana, izrađen  od džepićaste opružne jezgre sa 7 anatomskih zona u kombinaciji promjera opruge 1,8 mm i 2,0 mm, ravnomjerno raspoređenih prema anatomiji tijela. Karakteristika džepičaste opružne jezgre je u tome što je svaka opruga zamotana u tkaninu, tako da nalikuje džepiču-bačvici, a opruge su neovisne jedna od druge.  Madrac ima zimsko-ljetnu stranu (pamuk-vuna), može se koristiti se na fiksnim letvičastim podnicama veće gustoće (rasporeda letvica do 4 cm razmaka između letvica) ili napunim podnicama (iverica ili šperploča). Prelistajte cijeli Happy Dreams katalog i saznajte sve lipanjske akcije.

Pratite   Happy Dreams kataloge na našim stranicama i dalje, a za još više izbora potražite i druge aktualne  kataloge iz naših rubrika Spavaće sobe ili  Madraci.

Happy Dreams katalog  vrijedi od 1. do 21. lipnja 2015. godine.