Happy Dreams katalog

Happy Dreams katalog

Happy Dreams katalog prosinac

Happy Dreams katalog katalog vrijedi od 03.12. do 24.12.2014.

Novi Happy Dreams katalog – nove akcije kvalitetnih madraca  i jastuka iz Happy Dreamsa – snižene cijene i pokloni uz kupnju  – najbolji poklon za zdravo i udobno spavanje iz Happy Dreams prodajnih salona. Pogledajte letak iznad teksta i upoznajte se s ponudom koja vrijedi od 3. do 24. prosinca 2014. godine.

Novi Happy Dreams katalog donosi akciju King madraca, Visco Five madraca i Bamboo jastuka: madrac King koji nudu maksimalnu udobnost i prilagodbu anatomiji tijela, sa skidivom i perivom presvlakom, veličine 200 x 80 cm, sada za 1,574,00 kune, kupcima King madraca u varijanti uskog madraca Happy Dreams poklanja jedan memory jastuk Bamboo, a kupcima širokog King madraca čak dva memory jastuka.

Visco Five madrac s džepičastom jezgrom s 5 anatomskih zona, koja omogućava maksimalnu udobnost i prilagodbu tijelu; prozračno, čvrsto i dugotrajno. madrac sa skidivom presvlakom i antibakterijskom zaštitom, za 1.979,00 kuna – također je u Happy Dreams katalog ponudi za prosinac.

Pogledajte letak iznad  teksta i provjerite sve novosti iz Happy Dreamsa. Pratite   Happy Dreams kataloge na našim stranicama i dalje, a za još višeiizbora potražite i druge aktualne  kataloge iz naših rubrika Spavaće sobe ili  Madraci.

Happy Dreams katalog  vrijedi od 3. do 24. prosinca 2014. godine.