Froddo katalog

Froddo katalog

Froddo katalog proljeće ljeto 2014

Froddo katalog vrijedi do isteka zaliha.

Novi Froddo katalog – nova kolekcija dječje obuće Froddo branda, bogata ponuda na čak 36 stranica punih preslatkih i nadasve kvalitetnih modela dječje obuće. Prelistajte novi Froddo katalog i uvjerite se sami u odličnu ponudu. Katalog vrijedi sve o isteka zaliha.

Obuća Froddo  idealna je za zdrav i pravilan razvoj i rast  stopala svojih malih kupaca. Modeli su oblikovani anatomski, a korišteni materijali su isključivo zdravi i certificirani. Uz to nova je proljetna Froddo kolekcija dizajnirana u skladu s najnovijim modnim trendovima, u živahnim bojama koje će Vaši klinci obožavati.

Froddo cipelice  štite dječja stopala i slijede njegov oblik. Slobodne kretnje u cipeli omogućuju stopalu dobar rad mišića, prokrvljenost i pravilan razvoj. Froddo cipelice  odlično će pristajati baš svoj djeci,  jer dolaze u nekoliko linija prilagođenih uzrastu i anatomiji stopala: Minis, Kids, Teens, Fairy i Classic. Na stranicama novog Froddo kataloga pronaći ćete različite modele iz svih ovih linija.

Cipelice, sandale, sportska obuća, visoki i niski modeli, za curice i dečke  – novi Froddo katalog donosi čak 36 stranica odlične ponude. Zavirite na stranice novog Froddo kataloga i odaberite model za svoje dijete i osigurajte im pravilan rast i razvoj te udobnost.

Sve nove Froddo kataloge za Vas prikupljamo i objavljujemo na našim stranicama. Pratite nas i dalje i budite u tijeku sa svim novostima, a za još više dobrih ponuda provjerite i ostale kataloge iz rubrika Obuća i Za djecu.

Froddo katalog vrijedi sve do isteka zaliha.