Frodo katalog

Frodo katalog

Frodo katalog

Frodo katalog jesen zima vrijedi sezonski

Frodo katalog – Dječja odjeća od broja 17 do 35, jesenski i zimski modeli cipela, gležnjača, čizmica, sportske obuće i papuča, bogat izbor kvalitetne i moderno dizajnirane obuće za djecu. Obucite Vaše klince za početak nove školske godine i čitavu zimu, odaberite neki od modela odlične Frodo obuće, prelistajte novi Frodo katalog.

 

Novi Frodo katalog donosi Vam Frodo kolekciju dječje obuće za jesen / zimu 2013. godine. Od zatvorenih sandalica i balerinki te laganih tenisica za prve jesenje dane, pa sve do modela pogodnih i za najhladnije zimske dane. Kolekcija dječje obuće u Frodo katalog izdanju za jesen i zimu podijeljena je na modele dostupne od veličine 17 do 23 za manju djecu, te modele koji se izrađuju do broja 35, za nešto veće nožice.

 

Odaberite lakirane polucipelice s mašnicama, cipele na vezanje od brušene kože sa našivenim ukrasnim cvjetovima ili srcima, lakirane gležnjače ili polučizmice sa zvijezdama za male princeze, ili sportske cipele s motivima američke zastave ili  jednobojne za dečke. Frodo katalog donosi i veliki izbor papuča za vrtić ili dom. Raspon boja u kojima se mogu naći cipele u Frodo katalog jesenskom izdanju je širok; od klasičnih smeđih i sivih nijansi do zelenih, bordo, ljubičastih i plavih nijansi. Pogledajte Frodo katalog i odaberite model za svoje dijete.

 

Robna marka  Frodo uspješno prati  svjetske modne trendove u dječjoj obući te raspolaže sa stručnim znanjima zaposlenika na polju dizajniranja i  tehnologije izrade cipela, kao i ispitivanju i razumijevanju potreba potrošača. Hrvatski i talijanski dizajneri odabiru moderne boje i kvalitetne modele, a u izradi cipela mnogo se pažnje pridaje udobnosti i lakoći koje omogućuju opušteno i zdravo kretanje djece. Prelistajte Frodo katalog i provjerite.

Frodo katalozi izdaju se sezonski, a sva aktualna izdanja donosimo Vam u našoj rubrici Frodo katalog. Pratite Frodo katalog, pripremite se prije odlaska u kupnju obuće, pogledajte sve modele u udobnosti svog doma i uštedite si vrijeme, trud i novac. Uz Frodo katalog pogledajte i druge kataloge u rubrici Obuća ili Za djecu.

 

Kvaliteta izrade, moderan dizajn, veliki izbor – novi Frodo katalog jesen/zima 2013.