Dan Kuchen katalog

Dan Kuchen katalog

Dan Kuchen katalog

Dan Kuchen katalog akcija vrijedi do isteka zaliha

Novi Dan Kuchen katalog – ugradbeni kuhinjski aparati renomiranih proizvođača i novi model kuhinje Linea – pogledajte katalog i upoznajte se s novim Dan Kuchen ponudama. Katalog vrijedi sve do isteka zaliha.

Dan Kuchen katalog vam predstavlja novi model kuhinje Linea – Idealna kuhinja za početnike koja se odlikuje praktičnošću i  jednostavnošću za održavanje    – ovaj model kuhinje ima cijele fronte koje se vrlo lako i dobr čiste. Cijenom je ova kuhinja također pristupačna za mlade obitelji ili slobodne parove. Možete je nabaviti u Fliederweiss ili Magnolia boji.

Siemens ugradbena pećnica za 5.299,00 kuna, indukcijska staklokeramička ploča za 3.399,00, Siemens perilica posuđa za 4.599,00,  potpuno ugradbena perilica posuđa za 4,399,00, potpuno ugradbena perilica Bosch za 3.299,00 neke su od najboljih ponuda kuhinjskih aparata iz Dan Kuchen asortimana. Prelistajte Dan Kuchen katalog i provjerite i druge ponude.

Pratite Dan Kuchen kataloge s nama i dalje, a za još više izbora provjerite na našim stranicama i druge aktualne ponude iz rubrika kuhinjeTehnikaNamještaj i Interijer.

Novi Dan Kuchen katalog vrijedi sve do isteka zaliha.