DanKuchen katalog

DanKuchen katalog

DanKuchen katalog

DanKuchen katalog vrijedi za mjesec prosinac 2014. godine do prodaje zaliha.

DanKuchen katalog – visoka kvaliteta, najmoderniji dizajn, funkcionalnost i praktičnost – sada uz brojne popuste i pogodnosti pri kupovini – pogledajte novi DanKuchen katalog i uvjerite se u dobru ponudu za kraj godine. Katalog vrijedi za prosinac 2014., odnosno do isteka zaliha.

Planirate li kupovinu kuhinje ili pojedinih kuhinjskih elemenata, svakako Vam preporučamo pogledati novi DanKuchen akcijski katalog. Popusti do 80 posto i gratis elementi DanKuchen kuhinja očekuju Vas na stranicama ovog kataloga. Pogledajte i odaberite.

Iz DanKuchen katalog ponude izdvajamo: 50 posto popusta na staklene zidne obloge, staklene elemente, radne ploče, izvlačne vz ormare, rolo ormare, 80 posto na okvirne stranice,gratis ladice u podnožju, gratis dostava i montaža, gratis elementi za ugradbeni hladnjak, gratis element za povišenu pećnicu,50 posto na staklene elemente, 80 posto na radne ploče, 50 posto na rolo ormare….

Za sve detalje ponude prelistajte novi DanKuchen katalog. pratite DanKuchen s nama i dalje i budite u tijeku sa svim novostima, a za još više izbora potražite na našim stranicama i ostale kataloge iz rubrika kuhinjenamještaj i Interijer. Želite li pogledati i druge ponude sa prosinačkih i siječanjskih sniženja zavirite u našu rubriku i Sniženje Zima 2015 i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

DanKuchen katalog vrijedi