Color trgovina katalog

Color trgovina katalog

Color trgovina katalog

Color trgovina katalog proljeće ljeto 2013 vrijedi do isteka zaliha

Color trgovina  katalog – Novosti u ponudi Color trgovine, sve najbolje redovne cijene i akcijske ponude, sve za dom, sve za vrt donosi Vam novi Color trgovina katalog. Ponuda novog Color katalog izdanja aktualna je sve do trajanja zaliha.

 

Iako  ponuda Color trgovina katalog izdanja nije vremenski ograničena nego je aktualna sve do isteka zaliha, preporučamo Vam da Color trgovina katalog pregledate na vrijeme, jer je ponuda odlična a cijene još bolje. Odaberite najbolje artikle iz kategorija vrtni namještaj, roštilj, sport i rekreacija, građevina i tehnika i uštedite. Pogledajte na vrijeme novi Color trgovina katalog za proljeće/ljeto 2013. godine.

 

Color trgovina katalog donosi Vam širok izbor artikala iz navedenih kategorija svih renomiranih proizvođača; Color, Plamen, Gorenje, Vivax i Jub proizvođača boja i lakova. Uz širok izbor artikala po povoljnim cijenama Color trgovina nudi svojim kupcima   i brojne usluge kao što su miješanje unutrašnjih i vanjskih boja i lakova te lazura.

 

Za sve detalje prodajnih usluga u Color trgovini i za detaljan pregled ponude asortimana prelistajte Color trgovina katalog koji Vam donosimo na našim stranicama. Provjerite što je novo u Color trgovini, osigurajte uštedu pri kupnji i ne propuštajte akcije u Color trgovini. Želite li usporediti ponudu Color trgovina s drugima, zavirite u još neki od kataloga iz naših rubrika Vrt, Eksterijer ili Interijer.

 

Bogata ponuda kvalitetnog asortimana po povoljnim cijenama – Color trgovina katalog za ljeto 2013. godine.