Color trgovina katalog

Color trgovina katalog

Color Trgovina katalog

Color Trgovina katalog proljeće vrijedi do isteka zaliha

Color Trgovina – proljetna ponuda – odlične prilike za kupnju kompletnog vrtnog asortimana, ali i posuđa, uskrsnih dekoracija, dječjih igračaka, bicikla, sprava za vježbanje i još mnogočega. Prelistajte Color Trgovina katalog i provjerite sve. Ponuda vrijdi do isteka zaliha.

Iskoristite akcije na uskrsni asortiman u Color Trgovini i nabavite dekorirana uskrsna jaja 6/1 9,99, uskrsna jaja za dekoraciju 12/1 8,90, boje za jaja 0,99 kuna. Pogledajte i  Color Trgovina katalog  izbor košara po akcijskim cijenama – babmus košra pletena samo 6,99 kuna, pletena ukrasna košara s platnom za 49,90, Natur Vesna velika koara s ručkom za 44,90 kuna.

Lonac za kuhanje od emajla 36 cm 109,90, set lonaca od inoxa 12/1 set za 549,90, Gastro inox lonac 24,5 lit. za 349,90, desertni tanjuri za 6,99, šalice za kavu 12/1 za 49,90, set za cappucciono za 54,90, set za jelo od porculana za 79,90 još su neke od dobrih Color Trgovina katalog ponuda.

Color Trgovina katalog donosi i zaista bogat izbor raznog vrtnog asortimana : posude i tegle za cvijeće i ukrasno bilje, polijevače, grablje, škare i ostali vrtni alat, kopačice i druga vrtna mehanizacija, radna odjeća, obuća, rukavice za rad u vrtu, sadnice cvijeća i još štošta, sve po pristupačnim cijenama, očekuje Vas na stranicama ovog kataloga.

Prelistajte cijeli Color Trgovina katalog i pronađite i odlične ponude velikog izbora bicikla za djecu i odrasle, kao i različitih sprava za vježbanje.

Pogledajte Color Trgovina katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom za aktualno razdoblje. pratite Color Trgovina ponude na našim stranicama i dalje, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana potražite i ostale aktualne kataloge iz naših rubrika vrt  i eksterijer.

Novi Color Trgovina katalog vrijedi