Ove godine City Galleria Zadar u suradnji sa HK Zadar organizira otvoreno prvenstvo u uličnoj košarci na velikom vanjskom trgu centra City Galleria koje će se održati 21. i 22. lipnja od 15 h.

Novi organizacijski tim i igra na 2 terena vam garantiraju kvalitetno prvenstvo te veliki izazov za sve ekipe da dokažu svoju vještinu na košarkaškom terenu.

Zadar je poznat po svom košarkaškom duhu i očekujemo odličnu zabavu, sportsku igru i uzbuđenje a najbolje timove očekuje bogati nagradni fond koji je osiguran od naših vjernih sponzora: Zagrebačka banka, CineStar, Leggiero Bar, Sportmoda, Callista-beauty centar, Spar, HK Zadar i Callista Bar !

Ždrijeb ekipa je u četvrtak 20.06. od 21 h u dvorani Bokanjac-Hrvački klub Zadar a prijave za prvenstvo se vrše 2 dana prije početka turnira u uredima Uprave centra City Galleria, dvorani Bokanajac-Hrvački klub Zadar te u caffe barovima „ Leggiero“ , „Storia“ i „City Bar“!

INFO KONTAKT : 098 9579 749

Ekipe od 4 igrača po dobnim skupinama :

Seniori ( bez ograničenja godina), Juniori ( 1995. godište i mlađi ), Kadeti (1997. godište i mlađi)  i Školarci ( 1999. godište i mlađi ).

Očekuje vas sportski vikend i dobra košarka u City Galleriji Zadar!