City Galleria slavi rođendan u petak i subotu, 05. i  06.10. !
Provedite 2 dana s nama i uživajte u bogatom zabavnom programu koji će trajati cijeli dan…

 

Čak 2 dana , u petak i subotu  vas častimo besplatnim parkingom i besplatnom kavom. Preuzmite kupon za kavu od naših hostesa i uživajte u ispijanju vašeg omiljenog napitka sa prijateljima.

Odabrani kafići u kojima možete dobiti besplatnu kavu su: City Bar, Storia, Leggiero , Callista bar i Sport Caffe. !

 

U PETAK, 05.LISTOPADA od  20:00 sati  ZABAVLJATI ĆE VAS KLAPA INTRADE, A U SUBOTU 06. LISTOPADA UŽIVAJTE  U CIJELODNEVNOM PROGRAMU A NAVEČER SMO ZA VAS ORGANIZIRALI KONCERT  KLAPE KONTRADA sa POČETKOM od 20:00 sati  !

 

U subotu 06.10. u prijepodnevnim satima počastite vaše najmlađe u periodu od 10-13 h novim mađioničarskim trikovima, najljepšim facepaintingom ,klaunom i balloon showom i  fantastičnim nastupom  klinaca iz Plesne udruge Gesta  U nastavku dana od 18-20 h dođite i razveselit će vas Dobra vila i klaun koji će vam otkriti još puuno toga. .

I naše trgovine vas nagrađuju za vašu vjernost ta 2 dana  : uz popuste od 15-50% trgovina Bebe Nova, Diadema,Socks Shop Fili , Accessoires , Shooster ,Triumph, Sport moda ( Nike i Converse) i Muraj trgovina  ( Geox, Mattina i Portvs) , Adidas, Mustang, Lee , Kaptol Meštrović, Dm daje popust 15% od 18.00:22:00 h i svaki kupac iznad 100,00 kn dobija kišobran , Optika  Ghetaldus u subotu petom kupcu daje poklon bon od 200 kn, Amadeus Jeans poklanja najjeftiniji artikl od 4 odabrana, Intertekstil Stanić ima akciju 2+1 ( kupiš 2 artikla a 3 gratis) a za najmlađe Cinestar će vam pokloniti  fotografiju  sa   maskotom   u subotu od 10-17 h!

Sve ove divne stvari čekaju vas u petak i subotu, 05 i 06.10. – dođite i slavite s nama,

Vaša City Galleria Zadar

 

Odgovorite