In Tower magazin

In Tower magazin

In Tower magazin

In Tower magazin broj 6.

Magazin Tower Centra Rijeka broj 6 za jesen.

In Tower Magazin – Časopis izdanje omiljenog riječkog shopping centra Tower Centar, promotivni materijali, informacije o novostima u centru, najbolja ponuda, akcije i noviteti, modni savjeti, ljepota i njega, intervju s Nikolinom Deranjom – prelistajte In Tower Magazin.

 

Abeceda ljepote – predstavljanje preporučenih linija kozmetičkih proizvoda za kompletnu i nepogrešivu ljepotu; njega lica, tijela, kose, ruku i noktiju, make up – odličan prilog novog In Tower Magazina očekuje Vas na stranicama 7. i 8. ovog broja.

 

Možete li i kod kuće izgledati moderno i zavodljivo a pritom se osjećati udobno, provjerite na stranici 9. novog  In  Tower Magazina. Provjerite fashion corner za nju i njega te pogledajte što je nova u dječjem svijetu ove jeseni.

 

Savjeti za uređenje doma, kulinarski prijedlozi, pregled kulturnih događanja i najnovijih tehničkih novotarija, sve u novom In Tower magazinu.

 

U magazinu naravno možete pronaći i sve aktualnosti iz Tower centra, popis trgovina i ostalih sadržaja, radno vrijeme i ostale korisne informacije.

 

Pogledajte jesensko izdanje In Tower magazina, a odaberite i još neki iz naše rubrike Časopis.