Bricostore letak

Bricostore letak

Bricostore letak

Bricostore letak vrijedi do isteka zaliha

Bricostore rasprodaja! Svi proizvodi u Bricostore centrima na rasprodaji su od 20% do 50%. Prema informacijama koje trenutno imamo Bricostore rasprodaja će trajati do kraja lipnja, ali konačni rok odrediti će stanje na zalihama.

Pogledajte Bricostore letak!

Bricostore katalog – letak s pregledom artikala na rasprodaji! Iskoristite priliku, pogledajte Bricostore katalog – letak s popustima i požurite do najbližeg Bricostore prodajnog centra. Popusti do čak 70 posto zaista nisu zanemarivi. Pregledajte ponudu Bricostore katalog specijalnog izdanja  i saznajte što je na rasprodaji u Bricostoreu.

 

Posebno izdanje Bricostore katalog – letak s popustima donosi Vam senzacionalnu ponudu niskih cijena Bricostore asortimana. Ne propustite totalnu rasprodaju Bricostore asortimana, uštedite 20, 30 50 pa čak i 70 posto na pojedine grupe proizvoda. Izdvajamo odlična sniženja od 5o posto:

 

U Bricostore katalog posebnom izdanju pogledajte što u narednom periodu možete nabaviti u pola cijene, opremite svoju kupaonicu sa 50 posto jeftinijim zidnim pločicama, kupaonskim namještajem i raznom kupaonskom opremom. U pola cijene možete nabaviti i opremu za kuhinju: na rasprodaji su kuhinjske zidne pločice i sudoperi.

 

50 posto popusta možete ostvariti i pri kupovini masivnog parketa, karniša i zavjesa, laka i zaštite za drvo, utičnica, pribora za električne alate, te tegle za cvijeće. Bricostore katalog predstavlja Vam 30 posto popusta na rasvjetna tijela za interijer. Čak 70 posto jeftinije platit ćete dijelove za namještaj i učvršćivanje.

 

Ne propustite ovu super priliku, svratite na rasprodaju u Bricostore, a prije odlaska u kupnju pogledajte Bricostore katalog i upoznajte se s najvećim sniženjima.

 

Redovne Bricostore kataloge možete pogledati u rubrici Bricostore katalog.