Bricostore katalog

Bricostore katalog

Bricostore katalog vrt

Bricostore katalog vrt vrijedi od 13.03. do 21.04.2013.

Bricostore katalog ‘Tako lako’: Najnoviji Bricostore katalog za vrt i uređenje vrta do 21. travnja 2013. godine svim kupcima i posjetiteljima osigurava atraktivne proizvode za uređenje vrta i okućnice.

Na samom početku Bricostore katalog-a možete pogledati aktualnu ponudu vrtne mehanizacije, raznih kosilica, pila i trimera. Nakon toga dolaze proizvodi kao vrtne škare, razni rezači, crijeva za zaljevanje i slično. Dok u drugo dijelu Bricostore kataloga i na samom kraju možete pogledati aktualnu ponudu cvijeća i vrtnog bilja, gotovih proizvoda kao i sjemenja te raznu dodatnu opremu kao tegle za cvijeće i slično.

Mana ovog Bricostore kataloga je što cijene nisu istaknute, ali ponuda je svakako vrlo aktualna i atraktivna, stoga vrijedi pogledati što Bricostore nudi za uređenje vrta i okućnice.

Osim ovog Bricostore kataloga vrt, ova tvrtka ima aktualan još jedan katalog s proizvodima za građenje i opremanje, taj Bricostore katalog, koji vrijedi sve do kraja ožujka možete pogledati na ovom mjestu: Bricostore katalog ožujak

Prelistajte posljednji Bricostore katalog vrt poviše i započnite s uređenjem vašeg vrta već danas. Osim akcije iz Bricostore tregovina, pogledajte na vezi u nastavku što su vam za ovo proljetno razdoblje pripremili i drugi ponuđači. Sve kataloge vanjskog uređenja možete pronaći u rubrici: Eksterijer.