Bauhaus katalog travanj

Bauhaus katalog travanj

Bauhaus katalog travanj

Bauhaus katalog travanj vrijedi od 04.04. do 01.05.2024.

Novi Bauhaus katalog donosi: Maja Lounge vrtni trosjed za samo 399 eura, Maja vrtna ležaljka za 279 eura, Toscana tabure za samo 5.99 eura, Melissa vrtni stol za samo 82.99 eura, i ostale Bauhaus akcije. Ponude vrijede u periodu od 04.travnja do 01.svibnja 2024.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Bauhaus katalogu potražite: Maja Lounge vrtni trosjed za samo 399 eura, Maja lounge vrtna fotelja od praškasto lakiranog materijala, s jastucima od poliestera za sjedište i naslon, antracit za samo 249 eura, Maja Lounge kutna vrtna garnitura, praškaso lakiran aluminijski okvir, uključujući jastuke za sjedišta i naslone, bez stola za samo 979 eura.

Maja vrtna ležaljka za 279 eura, Maja vrtna ljuljačka s praškasto lakiranom čeličnom konstrukcijom, robusna i stabilna, s nadstrešnicom za zaštitu od sunca, nosivosti do 270kg, antracit za samo 379 eura, Moni sklopiva vrtna stolica od praškasto lakiranog čeličnog okvira, s naslonima za ruke, za samo 72.99 eura, Toscana vrtna stolica za amo 39.99 eura, također se nalaze u novom Bauhaus katalogu.

Novi Bauhaus katalog izdvaja i: Toscana tabure za samo 5.99 eura, Fiesta sklopiva stolica, od čelične konstrukcije, tekstil/antracit za samo 51.99 eura, Relax stolica čeličnog okvira, od umjetnog ratana, uz uključen doban jastuk, za samo 299 eura, Maja pomoćni stolić, s praktičnom ručkom za jednostavno premještanje, za samo 37.99 eura, i razne druge Bauhaus akcije proizvoda za uređenje interijera.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Bauhaus katalog preporuča i: Melissa vrtni stol za samo 82.99 eura, Rodos vrtni set koji se sastoji od dvije stolice i stola, promjera 60cm, sa staklenom pločom debljine 5mm, sa stabilnim okvirom od aluminija,/izdržljive plastike, ukoljučujući jastuke od poliestera, debljine 5cm za samo 399 eura.

Prelistajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom. Pratite našu rubriku Bauhaus katalog i dalje i budite u tijeku sa svim novostima iz ovog prodajnog lanca, a za još više dobrih ponuda pogledajte i ostale kataloge iz naših rubrika Eksterijer, Vrt, Namještaj, Tehnika, Interijer ili Gradnja.

Novi Bauhaus katalog vrijedi od 04.travnja do 01.svibnja 2024.godine.