Bauhaus katalog Svijet grijanja

Bauhaus katalog Svijet grijanja

Bauhaus katalog Svijet grijanja

Bauhaus katalog Svijet grijanja vrijedi do 31.12.2022.

Novi Bauhaus katalog donosi: Rondo peć na drva energetske klase A+, Prunus peć na drva izrađena od čeličnog lima, Tirol peć na drva s kućištem od čelika, Taurus peć od lijevanog željeza, nazivne snage 12W, i ostale Bauhaus akcije. Ponude vrijede u do 31.prosinca 2022.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Bauhaus katalogu potražite: Rondo peć na drva energetske klase A+, Sidey peć na drva izrađena od visokokvalitetnog čelika, zatamnjenog samoperivog stakla, s vanjskim priključkom za svježi zrak, te uz spremište za drva i trostruko izgaranje, nazivne snage 6,3kW, dimenzija 109×48,5×48,5cm, energetske klase A, Motegrotto peć na drva izrađena od čiličnog lima i prirodnog kamena, sa spremištemza drva.

Prunus peć na drva izrađena od čeličnog lima, s ložištem obloženim šamotnom opekom, uz spremište za drva, nazivne snage 6W, dimenzija 88x52x38,4cm, energetske klase A+, Verso Lheia peć na drva s kućištem od čeličnog lima, uz vodootporno staklo, sa spremištem za drva, dimenzija 92,6x57x38,2cm, energetske klase A+, također se nalaze u novom Bauhaus katalogu.

Novi Bauhaus katalog izdvaja i: Tirol peć na drva s kućištem od čelika, WDW peć na drva od čelika koji je bočno obložen keramičkim pločicama, s ladicom za pepeo, te sa spremištem za drva, dimenzija 93x65x55cm, energetske klase A, promjera dimovodne cijevi 13cm, S3W17 peć od čelika obloženog keramičkim pločicama, s ladicom za pepeo te sa spremištem za drva, dimenzija 93x57x53cm, promjera dimovodne cijevi 13cm, energetske klase A, i razne druge Bauhaus akcije.

S akcijske ponude novi Bauhaus katalog preporuča i: Taurus peć od lijevanog željeza, nazivne snage 12W, FG peć sa kućištem od čelika, s pećnicom s termostatom, uz spremište za drva, nazivne snage 14kW, diemznija 93x57x53cm, energetske klase A, Napoli II peć s kućištem od čeličnog lima obložeog šamotnim pločama, s peći za pizzu, nazivne snage 6kW, promjera dimovodne cijevi 15cm, energetske klase A.

Prelistajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom. Pratite našu rubriku Bauhaus katalog i dalje i budite u tijeku sa svim novostima iz ovog prodajnog lanca, a za još više dobrih ponuda pogledajte i ostale kataloge iz naših rubrika Eksterijer, Interijer, ili Vrt.

Novi Bauhaus katalog vrijedido 31.prosinca 2022.godine.