Vitapur webshop akcija Dodatnih 10% popusta

Vitapur webshop akcija Dodatnih 10% popusta

Vitapur webshop akcija

Vitapur webshop akcija vrijedi do 10.03.2022.

Vitapur webshop akcija povodom Dana žena donosi 10 posto dodatnog popusta na razne proizvode. Popust se obračunava u košarici. Nabavite proizvode za spavaću sobu, kuhinju, kupaonicu, slobodno vrijeme i druge po dodatno sniženim cijenama. Vitapur webshop akcija vrijedi do 10. ožujka 2022. godine.

U Vitapur webshop akciji iskoristite dodatni popust na razne proizvode od kojih izdvajamo: klasični jastuk Hitex Bamboo All Sides Sleep, navlaka od nebijeljenog pamuka s bambusovim vlaknima, zimski svileni pokrivač Vitapur Victoria’s Silk Winter, Punjenje od 100 % prirodne mulberry svile.

Kofer Scandinavia Carbon 40 l, crveni, od najkvalitetnijeg polikarbonata (PC), četiri dvostruka okretna kotača od 360°, Termo lončić za kavu ili čaj Rosmarino 500 ml od kvalitetnog nehrđajućeg čelika još su neki od proizvoda koji su sniženi u sa dodatnih 10 posto Vitapur webshop akciji.

Vitapur webshop akcija donosi popust i na sljedeće proizvode: pamučno satenska posteljina Svilanit Bella dostupna u dvije dimenzije, 3-dijelni set sonične četkice za zube Vella, To Go, set uključuje soničnu četkicu za zube, putnu torbicu i zamjenski nastavak, 3 funkcije čišćenja i 30-sekundni intervali za jednostavnije čišćenje.

Provjerite ponudu i nabavite razne proizvode po cijenama sniženim sa dodatnih 10 posto u Vitapur webshop akciji. Ne propustite i druge webshop akcije proizvoda za kućanstvo na našim stranicama i kupujte povoljnije. Vitapur webshop akcija vrijedi do 10. ožujka 2022. godine.