JYSK katalog Business to business

JYSK katalog Business to business

JYSK katalog Vrtni namještaj za poslovne korisnike

JYSK katalog vrijedi za proljeće ljeto 2021.

Novi Jysk katalog donosi: Ajstrup stol od čelika, umjetnog drva i petana, Fluga posuda za biljke dimenzija 33x32cm, Hasle ležaljka dimenzija 70x198x30cm, Jutlandia Mysen podesiva stolica, i ostale Jysk akcije. Ponude vrijede za proljeće ljeto 2021.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Jysk katalogu potražite: Ajstrup stol od čelika, umjetnog drva i petana, Trana tegla za cvijeće dimenzija 29x82x131cm, Ajstrup kutni modul od čelika i petana, za modularnu vrtnu garnituru, s luksuznim jastucima s dugotrajnom, grubo tkanom navlakom od poliesterskih vlakana, dimenzija 82x64x82cm, Namsos stalak za suncobran od granita i nehrđajućeg čelika.

Fluga posuda za biljke dimenzija 33x32cm, Askim suncobran s platnom od poliesterskih vlakana i šipkom od aluminija, te sa solarnim LED svijetlom, nagibnim mehanizmom, ručkom za izvlačenje i ventilacijskim otvorom, dimenzija 300x248cm, Ajstrup centralni modul, od čelika i petana, za modularnu vrtnu garnituru, s luksuznim jastucima, dimenzija 72x64x82cm, također se nalaze u novom Jysk katalogu.

Novi Jysk katalog izdvaja i: Hasle ležaljka dimenzija 70x198x30cm, Agger suncobran s platnom od poliesterskih vlakana i šipkom od aluminija, te s nagibnim mehanizmom, ručkom za izvlaenje i ventilacijskim otvorom, dimenzija 300x248cm, Sandved stolica od čelika, s oblikovanim sjedalom, Kopervik vrtni stol dimenzija 100x215x75cm, i razne druge Jysk akcije proizvoda za uređenje interijera.

S akcijske ponude novi Jysk katalog preporuča i: Jutlandia Mysen podesiva stolica, Jutlandia Larvik podesiva stolica od aluminija, čelika i nauljenog FSC tvrdog drva, s Durasint premazom za zaštitu od hrđanja, Jutlandia Gammelby stolica od aluminija i petana, Vantore sklopiva stolica od nauljenog FSC tvrdog drva, Kamstrup podesiva stolica sklopiva i podesiva u 7 položaj.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve nove ponude iz Jyska. ogledajte i druge objave u našoj rubrici Jysk katalog. Za još više dobrih ponuda tehničke robe zavirite u naše rubrika Interijer  ili Namještaj odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Novi Jysk katalog vrijedi u Jysk prodavaonicama za proljeće ljeto 2021.godine.