Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog vrijedi od 06.07. do 23.07.2017.

Novi Bipa katalog donosi zaista odlične prilike za uštedu: 40 posto popusta na sve Hugo Boss, Bvlgari i Christina Aguilera mirise, 40 post na Finish sredstva za strojno pranje posuđa i 30 posto na veliki dio asortimana, uključujući i sve Nivea proizvode za sunčanje; prelistajte katalog i provjerite sve. Ponude vrijede od 6. do 23. srpnja 2017. godine.

Bipa katalog predstavlja Vam veliku akciju 30 posto popusta na veliki dio asortimana: 30 posto Bipa Vam poklanja na sve Nivea proizvode za sunčanje, na sve Afrodita Spa proizvode za njegu tijela, na sve Fa gelove za tuširanje, na sve Wilkinson proizvode za brijanje, na sv Čupko proizvode za depilaciju.

30 posto sniženi su i svi Raid insekticidi i Autan Repelente, sve Zewa toaletni papiri, kuhinjsi ručnici i papirnate maramice, svi Libresse higijenski ulođci, dnevni ulošci i tamponi, svi Plidenta proizvodi za zubnu njegu, Svi Rexona dezodoransi, svi Glade osvježivači prostora i mirisne svijeće, svi Likvi deterdženti za ručno pranje posuđa, sva vanish sredstva za odstranjivanje mrlja…

30 posto sniženi su i Plidenta proizvodi za zubnu njegu, svi Old Spice proizvodi, Svi Persil deterdženti za pranje rublja, svi Silan omekšivači za rublje, svi Meri Merino specijalni deterdženti za pranje rublja, svi  Syos proizvodi, sve Palette boje za kosu, svi Elseve proizvodi za njegu kose, svi Aussie proizvodi za njegu i oblikovanje kose a Bipa katalog izdvaja i 30 posto na svu Becutan kozmetiku   deterdžente  i vlažne maramice za bebe te sve Violeta pelene za bebe.

30 posto na sve L’Oreal proizvode dekorativne kozmetike, sve Max Factor proizvode dekorativne kozmetike za usne i 30 posto na sve Garnier proizvode za njegu lica te čak 40 posto na Hugo Boss mirise, 40 posto na sve Bvlgari mirise i sve Christina Aguilera mirise također su u ponudi novog Bipa kataloga.

Prelistajte katalog i provjerite sve Bipa akcije poznatih brandova. Pratite redovito našu rubriku  Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi od 6. do 23. srpnja 2017. godine.