Zoo City webshop akcija za vikend do 08.05.

Zoo City webshop akcija za vikend do 08.05.

Zoo city webshop akcija

Zoo city webshop akcija vrijedi do 08.05.2022.

Zoo city webshop akcija za vikend donosi iskoristite super pogodnost: 15 posto popusta prilikom kupovine u iznosu većem od 200 kuna. Popust se obračunava u košarici te se ne odnosi na već snižene artikle i živi program. Zoo city webshop akcija vrijedi od 6. do 8. svibnja 2022. godine.

U Zoo city webshop akciji iskoristite 15 posto popusta za kupovinu veću od 200 kuna. Iz asortimana izdvajamo: Acana Heritage Adult Small Breed potpuna hrana za pse svih malih pasmina od 1 godine i starije, Adaptil smirujuća ogrlica za pse M/L 70 cm, Anima Line Detox tablete 75 komada.

Acana CAT Homestead Harvest hrana za mačke s piletinom i puretinom iz slobodnog uzgoja, Beaphar Bio sprej za pse i mačke protiv ektoparazita poput buha i krpelja te insekata poput komaraca, 400 ml, još su neki od proizvoda iz ponude a Zoo city webshop akcija za vikend donosi popust za kupovinu u iznosu većem od 200 kuna.

Zoo City webshop akcija ovog vikenda donosi 15 posto popusta za svaku kupnju iznad 200 kn. Izdvajamo i sljedeće proizvode: Beaphar Dental poslastice za mačke 35 g, Chipsi Extra XXL drveni granulat izrađen od drva bukve te je posebno dizajniran kao podloga za gmazove, egzotične ptice.

Provjerite ponudu i nabavite proizvode za kućne ljubimce po 15 posto nižim cijenama za kupovinu veću od 200 kuna. Ne propustite i druge webshop akcije proizvoda za kućne ljubimce i kupujte povoljnije. Zoo city webshop akcija vrijedi od 6. do 8. svibnja 2022. godine.