Zoo City webshop akcija 20% popusta

Zoo City webshop akcija 20% popusta

Zoo City webshop akcija

Zoo City webshop akcija vrijedi do 19.12.2021.

U Zoo City webshop akciji iskoristite 20 posto popusta na sve proizvode koji nisu već sniženi! Popust se obračunava u košarici. Nabavite proizvode za svoje ljubimce po super cijenama. Zoo City webshop akcija vrijedi od 17. do 19. prosinca 2021. te vrijedi za kupovinu online i u trgovinama.

Zoo City webshop akcija donosi 20 posto popusta na sve proizvode za pse od kojih izdvajamo: Chappi govedina, perad i povrće 13,5 kg, Ferplast prijenosna kućica za pse Holiday 4, Ferplast torba za pse Borsello L plava, Trixie igračka za pse Activity Sniffing Carpet 50×34 cm.

Protexin Pro-Kolin Advanced pasta za mačke 15 ml, Trixie grebalica za mačke Tarifa crna/siva 52 cm, Trixie igračka za mačke Activity Snack miš 9 cm, Trixie igračka za mačke lopta fi-4,5 cm neki su od proizvoda za mačke koji su sniženi 20 posto u Zoo City webshop akciji.

U Zoo City webshop akciji iskoristite 20 posto popusta i na sljedeće proizvode: Trixie igračka za ptice viseća, most prirodno drvo, BioAqua kvarcni bijeli šljunak za akvarije 2-3 mm 2,5 kg, Dohse Hobby ukras za akvarij Amphora natural M 22 cm, Trixie univerzalne kozmetičke maramice za ljubimce 30 komada.

Provjerite ponudu i iskoristite 20 posto popusta na sve proizvode koji nisu već na sniženju. Popust se obračunava u košarici. Ne propustite i druge webshop akcije proizvoda za kućne ljubimce na našim stranicama i kupujte povoljnije. Zoo City webshop akcija vrijedi od 17. do 19. prosinca 2021. te vrijedi za kupovinu online i u trgovinama.