Zdravlje plus katalog

Zdravlje plus katalog

Zdravlje plus katalog studeni

Zdravlje plus katalog vrijedi od 01.11. do 30.11.2016.

Novi Zdravlje Plus katalog donosi nove akcijske ponude u studenom – prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i uštedite pri kupnji u prosincu. Ponude u katalogu vrijede od 1. do 30. studenog 2016. godine.

U sezoni prehlade i gripe Zdravlje Plus katalog predstavalja Vam Hermes Cevitt 1000 mg C vitamina – topli napitak, Brohchostop liniju  proizvoda za cijelu obitelj (jedinstvena kombinacija korijena bijelog sljeza i timijanove zeleni koja okašava iskašljavanje i umiruje kašalj) te Olytabs proizvod za sezonu prehlade i gripe.

A-Derma Exomega promotivno pakiranje emolijentne kreme uz emolijentno ulje za tuširanje gratis, Imuhalpip Plus – mednopropolisni sirup s cinkom i vitaminim C, za snažan imunitet, za djecu od 1 godine na dalje, Nuka dude varalice i aspiratori za nos uz 10 posto popusta, Medex Apikomplex med 250 grama (sastav med, cvjetni prah, matična mliječ, propolis, vitamin C i vitamin B2) bez glutena, konzervansa, boja, umjetnih aroma i sladila, sada uz 20 posto popusta, Encian vitamin C + Zn – za imunitet, još su neke od ponuda iz novog Zdravlje Plus katalog izdanja.

Novi Zdravlje Plus katalog izdvaja i Domotherm TH1 Color digitalni toplomjer s alarmom za vrućicu, memoriranje zadnje izmjerene vrijednosti, uz 15 posto popusta, Probalans Pharmas kapsule, 20 komada – inovativna formula za probavu i metabolizam, prikladno za uzimanje uz svaki antibiotik, Probalans Imuno Pharmas s 40 kapsula, inovativna formula za očuvanje funkcije imunosnog sustava u pakiranju 1+1 kao i druge proizvode po akcijskim cijenama.

Pogledajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom akcijskom ponudom za prosinac. Pratite  Zdravlje Plus kataloge na našim stranicama i dalje i iskoristite sve Zdravlje Plus akcije.

Ponuda novog Zdravlje Plus kataloga vrijedi od od 1. do 30. studenog 2016. godine.