Zdravlje plus katalog

Zdravlje plus katalog

Zdravlje plus katalog studeni 2015

Zdravlje plus katalog vrijedi od 01.11. do 30.11.2015.

Novi Zdravlje Plus katalog – bezreceptni lijekovi i medicinski kozmetički proizvodi, novi preparati, savjeti za zdrav život i druge zanimljivosti iz svijeta farmacije; prelistajte katalog i provjerite sve. Ponuda vrijedi od 1. do 30. studenog 32015. godine.

U novom Zdravlje Plus katalogu saznajte kako pravilno mjeriti krvni tlak, kojim se vrijednostima određuje, kad se moramo zabrinuti zbog visokog krvnog tlaka i kako ga regulirati.

U Zdravlje Plus katalogu pročitajte i poučan članak o oesteoporozi, jednom od najčešćih problema žena od doba menopauze, ali i drugih skupina. Saznajte kako je možemo pokušati spriječiti ili umanjiti njene opsege uz pravilnu prehranu i način života, te s kojim preparatatima možete smanjiti rizik i izliječiti simptome.

S prvim hladnim danima stižu i neizbježne prehlade za koje Zdravlje Plus katalog savjetuje najbolja sredstva za prvu pomoć; vitamine za imunitet, sprejeve za nos, sirupe za iskašljavanje, antipiretike za snižavanje temperature i slično.

Zdravlje Plus katalog preporuča i sezonski aktualne proizvode na akciji uz 15 posto popusta: Prpolmax propolis ekstrakt, Isla Ginger pastile za grlo, Braun digitalni toplomjer, Medex Imuno resist ampule,  te 20 posto snižene Pro Balans Imuno, Pro Balans baby i Pro Balans 20 i 40 kapsula za jačanje imuniteta.

Knocit prirodni proizvod za pročišćavanje i regeneraciju cijelog organizma, Cholesterol Control, Forticor kapsule s B vitaminom, Blend-a-dent tablete, Avene sterilizator za mikrovalnu pećnicu, Clearblue digitalni ovulacijski test također su u akcijskoj ponudi uz 15 posto popusta. Prelistajte cijeli Zdravlje Plus katalog i upoznajte se s ponudom za studeni.

Pratite Zdravlje Plus kataloge na našim stranicama i dalje i brinite o svom zdravlju, prateći akcijske ponude za povoljniju kupnju.  Katalog vrijedi od 1. do 30. studenog 2015. godine.