Zdravlje plus katalog

Zdravlje plus katalog

Zdravlje plus katalog srpanj kolovoz

Zdravlje plus katalog vrijedi od 01.07. do 31.08.2017.

Novi Zdravlje Plus katalog – nove ponude kvalitetnih farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda vrhunskih brandova po sniženim cijenama- proizvodi za zaštitu od sunca, protiv insekata, preparati za Vašu zdravu i vitku liniju i još više proizvoda po akcijskim cijenama – prelistajte katalog i provjerite sve. Ponude vrijede u razdoblju od 1. srpnja do 31. kolovoza 2017.godine.

U novom Zdravlje Plus katalogu potražite: Zaštita od komaraca i krpelja Eco Kid, pogodna za bebe, malu djecu, trudnice,dojilje i cijelu obitelj, može se koristiti i na suncu, 200 ml snižena 10 posto, Herbafast Lady 10 kapsula za Vašu ljetnu liniju, sniženo 15 posto Cicatridina sprej – pomoćna terapija reparativnih procesa površinskih i dugokih rana, ogrebotina, razderotina i opekotina, sniženo 10 posto.

Pantexol Repair krema Ecotin 7% za simptomatsko ublažavanje crvenila kože i svrbeža koji se javljaju kod različitih tipova upalnih dermatoza, uključujući atopijski dermatitis, kontaktni dermatitis i radijacijski dermatitis, pogodan i za dojenčad i djecu, snižen 10 posto također je u ponudi novog Zdravlje Plus kataloga.

Novi Zdravlje Plus katalog izdvaja i Octenidol MD vodica za dekontaminacju usne šupljine i ždrijela te za potpuno liječenje rana i lezija u usnoj šupljini, bez alkohola, ne boji zube, ne isušuje sluznicu, sniženo 10 posto, Vitis tekućina za bijele zube, za svakodnevnu higijenu zubi s efektom izbjeljivanja, sniženo 10 posto.

Avene proizvodi za sunčanje: dječji sprej za zašititu od sunca SPF 50+, sprej za odrasle za zaštitu od sunca SPF 50+ i SPF 30+ snižen 25 posto, Ducray Melascreen UV bogata i lagana krema SPF 50+, s fotozaštitnom njegom 2u1, za prevenciju i korekciju hiperpigmentacija i svih znakova fotostarenja sniženo 30 posto još su neke od Zdravlje Plus katalog ponuda.

Pogledajte cijeli Zdravlje Plus katalog i upoznajte se cjelokupnom ponudom. Pratite Zdravlje Plus kataloge s nama i dalje i kupujte najpovoljnije. Ponuda iz kataloga vrijedi u razdoblju od  1. srpnja do 31. kolovoza 2017.godine.