Zdravlje plus katalog

Zdravlje plus katalog

Zdravlje plus katalog srpanj

Zdravlje plus katalog vrijedi od 01.07. do 31.07.2016.

Novi Zdravlje plus katalog – sniženja farmaceutskih sredstava za pomoć u raznim sajima, dodataka prehrani, zaštite i njege za kožu i drugih atikala iz asortimana Zdravlje Plus. Pogledajte katalog i upoznajte se s ponudom koja vrijedi od 1. do 31. srpnja 2016. godine.

Iz Zdravlje Plus kataloga izdvajamo: 10 posto na Normison Sigma Pharm spray za sprečavanje upala vanjskog zvukovoda (posebno kod učestalog ili dužeg kontakta s vodom), 10 posto na Gynaicol gel za održavanje vlažnosti vanjskog intimnog područja, 10 posto na Calcimed (kalcij i vitamin C) pripravak za održavanje normalnog stanja kostiju i imunološkog sustava.
15 posto popusta na Sinomarn mini spray, 10 posto na Cicatrina sprej – pomoćnu terapiju reparativnih procesa površinskih i dubokih rana, ogrebotina, razderotina i opeklina, 10 posto popusta na Reidrato hranu za posebne prehrambene potrebe za rehidraciju djece i dojenčado od 6 mjejseci starosti na dalje, 20 posto na Enterosgel za potpunu detoksikaciju organizma, temeljenu na organskom silikatu također su u Zdravlje Plus katalogu.
Novi Zdravlje Plus katalog nudi Vam i 10 posto popusta na Natura Kids sprej koji štiti i njeguje dječju kožu i siguran je za primjenu već u najranijoj dobi, 10 posto na Natura biljni gel bez konzervansa koji smiruje nadraženu kožu i potiče njenu regeneraciju, 20 posto na Pro Balans dodatak prehrani s jedinstvenom kombinacijom dobrih bakterija, cinka i apigenina za ravnotežu probave i metabolizma kao in a Pro balans želučanootporne vegetabilne kapsule…

Pogledajte cijeli Zdravlje Plus katalog i upoznajte se s ponudom koja vrijedi od 1. do 31. srpnja 2016. godine.