WestGate Style magazin

WestGate Style magazin

WestGate Style magazin proljeće 2013

WestGate magazin izdanje za proljeće 2013 godine

Najnovije izdanje WestGate magazina Style za proljetno-ljetnu sezonu 2013. godine.

West Gate Style Magazine 2013 – pregled novosti i aktualnosti u West Gate Shopping Cityu, informacije o akcijama i popustima, izdvojena ponuda trgovina, savjeti za savršen stil i pregled najnovijih trendova ove sezone. Ako planirate odlazak u  West Gate Shopping City toplo Vam preporučamo West Gate Style Magazine 2013.

 

U časopisu koji za Vas izdaje Vaš West Gate Shopping City pronaći ćete informacije o svim aktualnostima u centru; saznajte koji su novi brandovi od sada dostupni u centru i što možete očekivati od njihove ponude te što Vam ovog proljeća nude već dobro poznate trgovine u centru. Saznajte u kojim Vas dućanima i kada očekuju akcije i što možete pronaći na akcijskim ponudama. Pogledajte i gastro ponudu u centru, pregled zabavnih događaja i još mnogo toga.

 

West Gate Style Magazine 2013 donosi Vam prijedloge za party styling ovog proljeća. Odaberite neku od predloženih kombinacija i pronađite je u West Gate Shopping City. West Gate modni stručnjaci donose Vam pregled najmodernijih boja ove sezone, najtrendy komada odjeće i izvještaj o must have artiklima.

 

Zabavite se uz 36 stranica bogato opremljenog časopisa, prelistajte West Gate Style Magazine 2013 i uživajte u proljeću.

Za sve ostale objave vezane za centar pretražite našu rubriku West Gate, a za ostale modne magazine  zavirite u rubriku Časopisi.