Westgate katalog

Westgate katalog

WestGate katalog

WestGate katalog tjedne Shopping ponude vrijedi od 04.04. do 10.04.2014 godine

West Gate katalog – Nove tjedne shopping ponude iz West Gate shopping centra; popusti i do 70 posto i veliki sajam kućnih ljubimaca – “Glavna njuška West Gate-a” – prelistajte novi West Gate katalog i iskoristite najbolje tjedne popuste u West Gate trgovačkom centru. Ponuda vriejdi od 4. do 10. travnja 2014. godine.

Iz tjedne ponude popusta u West Gate shopping centru izdvajamo neke od najatraktivnijih:  50 posto popusta na označene modele obuće i torbi nudi Mass, 30-50 posto na dio asortimana Nike i Xplorer, do 50 posto popusta na cjelokupan asortiman  Accesorize   te Heta  na dio asortimana, kao Techno Market na Samsung bijelu tehniku  uz kupovinu još jednog artikla. 

Ovoga tjedna West Gate prodavaonica Jes nudi 10 posto popusta  na cjelokupan asortiman za plaćanje gotovinom  30-70 posto Selection, 20 posto  Intersportna dio asortimana  te Only na  novu kolekciju, 10 posto Torbe i To, a uz kupnju artikala iz nove  Frodo i Bambi kolekcije obuće odaberite poklon.

20 posto popusta na već snižene foto aprate u Samsungu, 10 posto n djelokupan asortiman u LG i Panasonic Store., 10 posto na Proper form &temper hranu za pse u vrećama od 20 kg  u Zoo Repiću još su neke od super ponuda tjednih popusta u West Gate-u. Iskoristite i akciju u Sony Center: prijenosni dvd player + slušalice nabavite za samo 645,00 umjesto redovne cijene od 759,00 kuna.

U pauzi od shoppinga osvježite se uz 20 posto snižene sve sokove od eko aronije u bio&bio, te Franck cappuccino + Cedevita za samo 16,00 kuna.

Pogledajte West Gate katalog Tjedni popusti i uštedite pri shoppingu ovoga tjedna. Pratite West Gate kataloge s tjednim popustima na našim stranicama redovito i uvijek kupujte uz uštedu, a za još više dobrih prijedloga za shopping potražite i druge novosti u rubrici Trgovački centri.

West Gate katalog Tjedne shopping ponude vrijedi  . do 10. travnja 2014. godine.