West Gate popusti

West Gate popusti

West Gate uskrsna ponuda popusti

West Gate popusti vrijede od 17.04. do 21.04.2014.

West Gate katalog – Speciijalna uskrsna ponuda iz West Gate shopping centra; popusti u trgovinama obuće, odjeće, baby asotimana, hrane i drugima – pogledajte novi West gate katalog i iskoristite dane uskrsnog veselja u West Gate trgovačkom centru. Ponuda vrijedi od 17. do 21.   travnja 2014. godine.

U West Gate shopping centru u tijeku su dani uskrsnog veselja, što za Vas znači pregršt super popusta u velikom broju trgovina. Nabavite sve za Uskrs po sniženim cijenama – iskoristite popust od 40 posto  na uskrsne dekoracije u Mercatoru, a 30 posto uštedite pri kupnji  biljne majoneze u Bio&Bio trgovini.

Od popusta u  trgovinama odjeće izdvajamo: 20 posto na cjelokkupan asortiman u C&A, 30 posto na označene artikle u United Colors of Benetton, 20 posto na novu kolekciju te 40 posto na sve majice i akcija 1+1 za kupovinu košulja u Galileo store.

Europa 92 nudi  5 posto na kupnju prvog artikla, 10 posto na  drugi i 15 posto na treći artikl, Image Haddad 30 posto na novu kolekciju, M&S 20 posto na cjelokupan asortiman uz kupnju za više od 450,00 kuna, Tom Tailor dodatnih 20 posto na dio asortimana…Prelistajte cijeli West Gate katalog uskrsne ponude i saznajte sve.

Na danima uskrsnog veselja u West Gate-u naći ćete i sniženi dječji asortiman  – Mana nudi 25 posto popusta na dječju odjeću, Magic Baby 20 posto na dio edukativnih igračaka a Frodo 30 posto na dio asortimana obuće.

Nabavite i obuću za sebe po super cijenama na danima uskrsnog veselja u West Gate-u:  Deichmann nudi popuste od 30-50 posto, Shooster 20 posto na Supra kolekciju, Humanic 20 posto na sportsku obuću, Transport Footwear 20 posto na novu kolekciju…

Pogledajte West Gate katalog Dani uskrsnog veselja i ostvarite super popuste pri uskrsnom shoppingu. Pratite West Gate letke i kataloge s na našim stranicama redovito i saznajte za sve najbolje ponude popusta, a za dobrih prilika za kupnju provjerite i druge objave u rubrici Trgovački centri.

West Gate katalog  ponude vrijedi   Dani uskrsnog veselja vrijedi od 17. do 21.  travnja 2014. godine.