West Gate popusti

West Gate popusti

West Gate tjedni popusti

West Gate tjedni popusti vrijede od 02.05. do 08.05.2014.

West Gate tjedne shopping ponude – izbor najboljih popusta u West Gate trgovinama na jednom mjestu – pogledajte letak, saznajte za sve super popuste u West Gate Shopping City-u ovoga tjedna i iskoristite tjedne popuste. Ponuda vrijedi od 2. do 8. svibnja 2014. godine.

Iz ponude popusta u West Gate trgovinama izdvajamo odlične prilike za uštedu u trgovinama odjeće;  10 posto popusta na cjelokupan asortiman u Benchu (uz plaćanje za gotovinu), 10 posto na novu kolekciju za odrasle u United Colors of Benetton, 30 posto popusta na program za krizme, krštenja i pričesti za djevojčice i dječake u Wedding City, 15 posto na cjelokupnu novu kolekciju u Models Fashion Store, 20 posto popusta pri kupnji tri i više proizvoda u Galebu, kombinirane popuste od 10, 20 i 30 posto u Sportini, 30 posto popusta na dio asortimana u di Capriu, 15 post ona košulje kratkih rukava  u Croata prodavaonici i čak 50 posto popusta na drugi artikl iz Tom Tailor Denim asortimana.

30 posto na Rexona deo program i Dove gelove za tuširanje u DM-u, 30 posto na Acai prah Raw u Bio&Bio, 20-50 posto popusta na dio asortimana u novootvorenoj Jysk prodavaonici, 20-70 posto popusta na dioa sortimana u Svilanit prodavanici, 10 posto u LG i Panasonic store na dio asortimana, 30 posto na odabrane artikle kućnih kina i hi-fi linija u Samsungu, akicje u Sony Centru  jš su neke od dobrih prilika za kupnju koje preporuča novi West Gate letak Tjedne Shopping Ponude.

Prelistajte letak, otkrijte sve popuste i uštedite do 8. svibnja. Pratite na našim stranicama sve novosti iz West Gate-a, kao i iz drugih trgovačkih centara.

West Gate tjedna ponuda popusta vrijedi od 2. do 8. svibnja 2014. godine.