West Gate popusti

West Gate popusti

West Gate tjedne shopping ponude

West Gate tjedne ponude vrijede od petka 07.03. do četvrtka 13.03.2014.

West Gate tjedne shopping ponude – Provedite tjedan u odličnom shoppingu, iskoristite popuste u brojnim trgovinama u sklopu West Gate shopping centra i kupujte i po 80 posto nižim cijenama. Pogledajte novi West Gate shopping vodič i uživajte u shoppingu. Ponuda vrijedi od petka 7. do četvrtka 13. ožujka 2014. godine.

Iz West Gate tjednih shopping ponuda izdvojili smo neke od najvećih popusta: Čak do 80 posto popusta poklanjaju Vam Bershka  i Pull & Bear, do 70 posto Selection, DiCaprio i Guliver,   do 60 posto  uštedite ovoga tjedna pri kupovini u Pittarellu  i  Sport Way prodajnom mjestu.

Do 50 posto popusta u shoppingu ostvarite u prodavaonici  Europa 92 za kupovinu zimske kolekcije, u Massu, za označene modele obuće te u  Benchu i New Yorkeru.  30-50 posto popusta nudi Vam Nike dio asortimana,  20-50 posto Crocs a u pola cijene odaberite i neku od označenih narukvica – bižuterije u Ornamentu.  

40 posto popusta u Techno Marketu, 20 posto u Panasonic store, 15 posto u Sony Center te 15 posto u Mulleru na asortiman školskih torba i ruksaka još su neke od West Gate shopping preporuka za ovaj tjedan.

Prelistajte West Gate katalog s tjednim ponudama popusta i saznajte sve.Pratite redovito našu rubriku West Gate i na vrijeme saznajte za sve odlične popuste u West Gate shopping centru.

Ponuda West Gate popusta vrijedi od petka   petka 7. do četvrtka 13. ožujka 2014. godine.