West Gate popusti

West Gate popusti

West Gate tjedne

West Gate popusti vrijedi od 30.05. do 05.06.2014.

Novi popusti iz West Gate trgovačkog centra – novi letak s tjednom ponudom popusta u brojnim West Gate prodavaonicama – pogledajte letak u prilogu, provjerite sve popuste i kupuje uz uštedu.  West Gate Tjedni popustu vrijede od 30. svibnja do 5. lipnja 2014. godine.

40 posto popusta na odijela cipele, košulje kratkih rukava te akcija 1+1 kratke hlače i polo majice kratkih rukava u Galileo store, 30 posto popusta na cjelokupan asortiman u Sportini, 30 posto popusta u Tom Tailor Denim prodavaonici na košulje, hlače, haljine, suknje i jeans hlače, 30 posto na dio Motivi asortimana, 30 posto na cjelokupan asortiman Frodo, 40 posto na cjelokupan Nera asortiman, 20 posto popusta u Mulleru na sve igračke 31. svibnja i 1. lipnja, 30 posto popusta na dio asorirtimana nove kolekcije u di Caprio, 20 posto popusta na muške košulje kratkih rukava i čak 50 posto popusta na dio New Yorker asortimana – sve to i još mnogo više popusta potražite u novom West Gate letku s tjednim shopping ponudama.

Prelistajte novi West Gate letak, otkrijte sve popuste koji Vas očekuju u West Gate-u do 5. lipnja i uštedite.  Pratite na našim stranicama sve novosti iz West Gate-a, kao i drugih trgovačkih centara.

West Gate tjedni poposti vrijede od 30. svibnja do 5. lipnja 2014. godine.