West Gate popusti

West Gate popusti

West Gate Noćni shopping

West Gate Noćni shopping popusti vrijede od 06.06. do 08.06.2014.

West Gate Late Night Shopping – još jedan vikend ludih noćnih popusta u West Gate trgovačkom centru, pogledajte katalog i otkrijte sve popuste koji traju od petka 6. lipnja o nedjelje 8. lipnja 2014. godine.

Iskoristite odlične popuste u brojnim West Gate prodavaonicama. Popuste na cjelokupan asortiman i dio asortimana nudi zaista veliki broj West gate prodavaonica. Izdvajamo:

West Gate popusti na cjelokupan asortiman: 10 posto za kupnje iznad 200,00 kuna u Mercatoru, 10 posto na cjelokupnu kupnju u Shoosteru, Bio&Bio, Diademi, Magic Baby (izuzev Stoke i MacLaren), Simple i drugi, 15 posto u novootvorenoj Bipi, u Krona, Croata, Campione i drugim prodavaonicama.

20 posto popusta na cjelokupan Gant asortiman, Estille, Takko fashion, Gheltadus, obuća i torbe u CCC, Ecco obuća i proizvododi od kože, na novu kolekciju u United Colors of Benetton, na novu kolekciju u Models Fashion Store te Desidero namještaj za sve nove narudžbe, 30-50 posto popusta nu di Robe di Kappa, 30-50 posto na novu kolekciju Image Haddad, do 50 posto Acessorize, 30 posto Bata i Tom Tailor – popis popusta za ista je dugačak, pogledajte West Gate letak za aktualni Noćni shopping i saznajte sve.

Osim odličnih popusta u West Gate trgovačkom centru ovoga vikenda uživajte i u Open Air festivalu i 50 posto sniženim osvježenjima u ugostiteljskim objektima, a početkom tjedna ne propustite Ludi Ponedjeljak.

Pratite West Gate na našim stranicama i dalje i informirajte se na vrijeme o svim posebnim ponudama i akcijama  u West Gate trgovinama, a za još više shopping novosti  zavirite u našu rubriku Trgovački centri.

West Gate Late Night Shopping  ponuda vrijedi od petka 6. do nedjelje 8. svibnja 2014. godine.