West Gate popusti

West Gate popusti

West Gate noćni shopping popusti

West Gate popusti vrijede od 09.05. do 11.05.2014.

 West Gate late Night Shopping – letak s ponudom najboljih popusta za vrijeme West Gate noćnih popusta za vikend od 9. do 11. svibnja 2014. godine. Pogledajte letak u prilogu, saznajte za najbolje popuste i uštedite na noćnom shoppingu u West Gate shopping centru.

Kombinirane popuste uz kupnju više artikala nude Mass, Level 2, Broadway, Europa 92 i drugi, a u pauzi od shoppinga osvježite se u ugostiteljskim objektima uz 50 posto popusta. Sve detalje potražite na stranicama West Gate letka Noćni popusti.

Ovoga vikenda na noćnom shoppingu u West Gate- u uštedite i do 50 posto u trgovinama odjeće, obuće, modnih dodataka, tehnike i ostalim West Gate trgovinama.

Do 50 posto popusta na cjelokupan asortiman nudi Vam Accessorize, 50 posto  Posteljina.hr, 40 posto  Galileo  za  plaćanje gotovinom, 10 posto na cjelokupan asortiman nude Bipa, Heta, Krona, Ornament, Models Fasion Store,  Adax oprema za bebe, Bio&Bio, Selft, Simple, Watch Centar, Xplorer, eco i drugi, 20 posto Nike, Denis, Triumph, Oneill, Only i druge trgovine. 

Pogledajte West Gate letak i saznajte za sve super popuste ovoga vikenda. Pratite West Gate na našim stranicama i dalje i informirajte se na vrijeme o svim posebnim ponudama i akcijama  u West Gate trgovinama, a za još više shopping novosti  zavirite u našu rubriku Trgovački centri

West Gate Late Night Shopping  ponuda vrijedi od petka 9. do nedjelje 11. svibnja 2014. godine.