West Gate magazin

West Gate magazin

West Gate magazin

West Gate magazin vrijedi sezonski, za jesen 2013 godine

 

Novi West Magazin – West Gate Style Magazin rujan – odlično jesensko štivo za sve ljubitelje mode i shoppinga. Udobno se smjestite i uživajte u novom izdanju West Gate časopisa. Ženski izlog, muški izlog, noviteti, trendovi i westgateova modna patrola, gastro, sport, interijeri, back to school – sve na jednom mjestu, prelistajte, zabavite se i saznajte sve modne novosti za ovu jesen.

 

Novi West Gate magazin Style donosi Vam pregled najnovijih kolekcija za jesen 2013. godine u Westt Gate trgovinama, trend report i savjete za najbolji outfit ove jeseni, savjete za zdravu prehranu, prijedloge za uređenje doma, te pregled svih aktualnih događanja u West Gate Shopping City centru ove jeseni.

 

Modna jesen u West Gate-u uz pregled najnovijih kolekcija modne odjeće i obuće , prijedlozi za kombinacije u kojima ćete zablistati ove jeseni. Westgateova modna patrola predlaže vam modni safari sa neizvježnim animalnim printom. Pogledajte West Gate magazin trend report i saznajte što je in ove jeseni. West Gate magazin donosi i pregled odlične muške  Marc 0 Polo kolekcije kao i dječji program Back to school u West Gate prodavaonicama.

 

Pročitajte savjete za zdravi i ukusni jelovnik ove jeseni i potražite prijedloge za moderno uređenje doma; Gastro, sport, interijeri. Sve na jednom mjestu u novom West Gate magzinu.

 

Pratite West Gate magazine s nama, a sve ostale novosti iz ovog shopping centra možete saznati u našoj rubrici West Gate. Zanimaju li Vas i drugi časopisi najvećih hrvatskih shopping centara potražite ih u našoj rubrici Časopis. pratite nas i budite u trendu.