Zoo City webshop akcija Singles day

Zoo City webshop akcija Singles day

Zoo City webshop akcija

Zoo City webshop akcija vrijedi 11.11.2021.

Nova Zoo City webshop akcija povodom Dana samaca donosi super pogodnost: 11 posto popusta na sve! Nabavite razne proizvode za vaše ljubimce po super cijenama. Popust se ostvaruje u košarici. Zoo City webshop akcija vrijedi samo danas, 11. studenog 2021. godine.

U Zoo City webshop akciji iskoristite razne proizvode za mačke od kojih izdvajamo: Royal Canin Veterinary Diet Renal Special Cat potpuna dijetetska hrana za odrasle mačke u slučaju kronične bolesti bubrega, Trixie grebalica za mačke Edorado 50 cm smeđe/bež, Diafarm Cat Malt pasta 100 ml.

Chappi govedina, perad i povrće 13,5 kg, Trixie sprej za pse s uljem jojobe 175 ml, Ferplast kućica za pse Dogvilla 110, dizajn i patentirani sustav otvaranja bočne stjenke, postolje s posebnim utorima za odvodnju neki su od proizvoda za pse koji su sniženi 11 posto u Zoo City webshop akcija.

Pro Plan Veterinary Diets UR Urinary potpuna je dijetetska hrana za odrasle pse znanstveno formulirana kako bi pomogla u otapanju struvitnih kamenaca, Ferplast hranilica za ptice Pretty, 9x9x9 cm još su neki od proizvoda koji su samo danas, 11. studenog sniženi u Zoo City webshop akciji.

Provjerite ponudu i iskoristite 11 posto popusta na sve u Zoo City webshop akciji. Popust se ostvaruje u košarici. Ne propustite i druge webshop akcije za kućne ljubimce na našim stranicama i kupujte povoljnije. Zoo City webshop akcija vrijedi samo danas, 11. studenog 2021. godine.