Zoo City webshop akcija 20% popusta na dentalnu njegu

Zoo City webshop akcija 20% popusta na dentalnu njegu

Zoo City webshop akcija

Zoo City webshop akcija vrijedi 21.11.2021.

U Zoo City webshop akciji ovog vikenda iskoristite 20 posto popusta na dentalnu njegu! Nabavite razne proizvode za njegu zuba vaših ljubimaca po super cijenama. Popust se ostvaruje u košarici. Zoo City webshop akcija vrijedi od 19. do 21. studenog 2021. godine te vrijedi za kupovinu u trgovinama i webshopu.

Zoo City webshop akcija donosi popust na odabrane proizvode za dentalnu njegu od kojih izdvajamo: Trixie igračka za pse konop 22 cm, dostupna u više boja, Beaphar Puppy dental kit, sadrži zubnu pastu s okusom mesa za suzbijanje naslaga i sprječavanje stvaranja kamenca, te četkicu za zube s najlonskim vlaknima.

Trixie četkice za zube dvostrane velika/mala, 4 komada, Beaphar Dental poslastice za mačke 35 g, čiste zube i osvježavaju dah, Trixie igračka za pse štap od termoplastične gume sa zvukom,28 cm još su neki od proizvoda od proizvoda za pse koji su sniženi 20 posto u Zoo City webshop akciji.

Iz Zoo City webshop akcije izdvajamo i sljedeće proizvode: Trixie poslastica za pse Dentros mini 80 g, Beaphar četkica za zube sa navlakom za prst, 2 komada, Trixie igračka za pse Dentafun lopta mintfresh TPR fi 6-cm, ugodnog okusa mente za njegu zubi i desni, Trixie igračka za pse jutena rola za zagriz 30 cm.

Iskoristite Zoo City webshop akciju i nabavite proizvode za dentalnu njegu vaših ljubimaca po cijenama sniženim 20 posto. Ne propustite i druge webshop akcije za kućne ljubimce na našim stranicama i kupujte povoljnije. Zoo City webshop akcija vrijedi do 21. studenog 2021. godine.