Stradivarius webshop akcija Crni petak

Stradivarius webshop akcija Crni petak

Stradivarius webshop akcija

Stradivarius webshop akcija vrijedi od 25.11.2021.

Stradivarius webshop akcija Crni petak donosi super popuste na razne artikle. Spremite vaše omiljene proizvode u košaricu i od četvrtka 25. studenog iskoristite popust. Stradivarius webshop akcija vrijedi od 25. studenog 2021. godine od 19 sati u aplikaciji i od 20 sati na web stranici.

U Stradivarius webshop akciji Crni petak iskoristite popust na razne proizvode od kojih izdvajamo: bazični kardigan s gumbima dostupan u više boja, cargo hlače ravnog kroja, kratka haljina od popelina, bijela, drapirana mini suknja od umjetne kože, crna, poštarska torba s metalnim dijelovima.

Spuštena kapa dostupna u četiri boje, traperice Mom Fit, kratka haljina s američkim izrezom, crna, ruksak s džepom s patentnim zatvaračem, set šešira i kape, pulover visokog ovratnika s bodom pletenice dostupan u više boja još su neki od proizvoda koji su sniženi u Stradivarius webshop akciji.

Iz Stradivarius webshop akcije Crni petak izdvajamo i sljedeće proizvode: kratka haljina s drapiranim izrezom, kombinezon od baršuna s pojasom, crni, mekana kratka haljina dostupna u više boja, predimenzionirani pulover od chenille tkanine, mornarska kapa s obrubom dostupna u crnoj i sivoj boji.

Provjerite ponudu i iskoristite popust na razne artikle u Stradivarius webshop akciji. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće i obuće na našim stranicama i kupujte uz uštedu. Stradivarius webshop akcija vrijedi od 25. studenog 2021. od 19 sati na aplikaciji i od 20 sati na web stranici.