s.Oliver webshop akcija 20% popusta na traperice i hlače

s.Oliver webshop akcija 20% popusta na traperice i hlače

s.Oliver webshop akcija

s.Oliver webshop akcija vrijedi 24.11.2021.

U s.Oliver webshop akciji i danas iskoristite super pogodnosti: 20 posto popusta na sve traperice i hlače. Nabavite ženske, muške ili dječje hlače vrhunske kvalitete po super cijenama. Popust se ostvaruje upisivanjem koda B1S4W7 u košaricu. s.Oliver webshop akcija vrijedi 24. studenog 2021. godine.

Iz s.Oliver webshop akcije izdvajamo hlače i traperice za žene: traperice sa svjetlucavim koncem, regular kroj, visoki struk, slim hlače duljine 7/8 s šljokicama, crne, traperice bootcut kroja dostupne u tri boje, Slim Fit traperice zvonolikih nogavica, hlače uskih nogavica od kepera i druge.

Slim traperice uskih nogavica dostupne u dvije boje, 5 džepova, izrazito rastezljive traperice, izbijeljene traperice uskog kroja, s obujmicama za remen, svjetloplave, hyperstretch traperice, srednje visoki struk neke su od hlača i traperica za muškarce koje su samo danas snižene u s.Oliver webshop akciji.

U s.Oliver webshop akciji iskoristite 20 posto popusta i na proizvode za djecu: traperice s aplikacijama, pojas s unutarnjim podešavanjem širine, Skinny Leg traperice uskih nogavica ispranog izgleda, Slim traperice s detaljima srca, udobne traperice sa šljokicama, srednje visoki struk.

Provjerite ponudu i iskoristite 20 posto popusta na sve hlače i traperice uz kod B1S4W7 u s.Oliver webshop akciji. Ne propustite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. s.Oliver webshop akcija vrijedi samo danas, 24. studenog 2021. godine.