Reserved webshop akcija Besplatna dostava

Reserved webshop akcija Besplatna dostava

Reserved webshop akcija

Reserved webshop akcija Besplatna dostava za sve narudžbe

U Reserved webshop akciji iskoristite super pogodnost: besplatna dostava na vašu kućnu adresu za sve narudžbe bez obzira na iznos! Nabavite žensku, mušku ili dječju odjeću, obuću i modne dodatke po super cijenama bez troškova dostave u Reserved webshop akciji.

Reserved webshop akcija donosi besplatnu dostavu za sve narudžbe. Iz asortimana za žene izdvajamo: plisirana midi haljina dugih rukava za 299,90 kn, kaput od mješavine vune dostupan u dvije boje za 899,90 kn, čizme s visokom petom za 459,90 kn, torba od umjetne kože za 119,90 kn.

Majica kratkih rukava Basic dostupna u dvije boje za 149,90 kn, kapa od mješavine vune za 139,90 kn, klasične tenisice sa zaobljenim vrhom, crne boje za 359,90 kn neki su od proizvoda za muškarce iz ponude a u Reserved webshop akciji iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.

U Reserved webshop akciji ostvarite besplatnu dostavu i prilikom kupnje proizvoda za djecu od kojih izdvajamo: bodi s visokim udjelom pamuka i ovratnikom za 69,90 kn, bluza za djevojčice s aplikacijom sa šljokicama Minnie Mouse za 89,90 kn, flanelska košulja s kapuljačom za dječake za 129,90 kn.

Iskoristite Reserved webshop akciju i nabavite žensku, mušku ili dječju odjeću, obuću i modne dodatke po super cijenama uz besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu. Pratite i druge webshop akcije odjeće i obuće na našim stranicama i kupujte povoljnije iz udobnosti svog doma.